Jums reikės:

4 didelių bulvių,
1 galvutės svogūno,
400 g špinatų,
2 skiltelių česnako,
2 valg. šaukštų aliejaus,
po 1 arbat.šaukštelį prieskonių (ciberžolės, kalendros, garstyčių sėklų)
2 pomidorų,
druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Supjaustykite svogūnus ir apkepinkite, kol pagels. Suberkite smulkintus česnakus, prieskonius ir pakepinkite dar apie 1 min. Į keptuvę suberkite bulvių gabalėlius ir keletą minučių pakepinkite nuolat maišant. Vėliau pabarstykite druska, užpilkite truputį vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol suminkštės.

Suberkite špinatus ir patroškinkite dar 2 min., tuomet suberkite supjaustytus pomidorus. Pagardinkite druska ir dar patroškinkite apie 1 min. Pagaminta!

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)