Jei 5,8 colio nuimamas prietaiso displėjus yra prijungtas prie bevielio ryšio telefono, per prietaisą taip pat galima siųsti elektroninio pašto žinutes ar iš interneto gauti informaciją apie šalia esančius restoranus, viešbučius ar pigesnes automobilių stovėjimo aikšteles.

Prietaisu bus prekiaujama Japonijoje nuo liepos 1 dienos. Manoma, jog mažmeninė modelių su galimybe žiūrėti televiziją kaina bus apie 178 tūkst. jenų (1,5 tūkst. JAV dolerių). Už 300 jenų mėnesinį abonentinį mokestį vartotojai taip pat gali naudotis interneto informacinėmis paslaugomis.

Įmontuotas pakraunamas elementas veikia be pertraukos tiktai 1,5 valandos, o vartotojai negali naudotis daugiau negu viena funkcija vienu metu, taigi, jie negalės klausytis muzikos, jei tuo metu ieško savo buvimo vietos žemėlapyje.

Jei prietaisas įmontuotas automobilyje, jis leidžia per palydovinį ryšį tiksliai nustatyti automobilio buvimo vietą. Palyginti su ankstesniais šio prietaiso modeliais, automobilio navigacijos funkcijos nebuvo smarkiai pakeistos.

Tačiau buvo pasiūlyta nemažai funkcijų pėstiesiems, kurie gali lengvai pasimesti dideliuose Japonijos miestuose, kur didžioji dalis gatvių neturi pavadinimų ir tiktai nedaugelis iš jų yra tiesios gatvės. Be to, prietaisas turi nemažai pramoginių funkcijų, kurios labai pravers kelionių metu ar tuomet, kai automobilis pateko į grūstį gatvėje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją