Reikės:

40 g sviesto
3 šaukštų avižinių dribsnių
1 – 2 šaukštelių cukraus
šaldytų arba šviežių vaisių
vieno banano ir obuolio
natūralaus jogurto arba grietinės

Keptuvėje ištirpiname sviestą bei cukrų. Į išlydyto sviesto bei cukraus masę suberiame avižinius dribsnius ir kelias minutes juos pakepiname ant silpnos ugnies. Kol skrudinami dribsniai, smulkiai supjaustome obuolį ir bananą. Vaisius sumaišome su natūraliu jogurtu arba grietine, apipilame juos dribsniais bei šaldytomis ar šviežiomis uogomis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją