Birželio pradžioje Vilniaus naktiniame klube „Pacha“ vykusiame „Fideli. Platinum“ vakarėlyje buvo traukiami burtai. Vakarėlio metu išaiškėjo, kad į susitikimą su B. Willisu Varšuvoje vyks stilistas M. Petruškevičius. Tiesa, Mantas turėjo teisę į kelionę drauge pasiimti ir damą. Tuomet stilistą užgriuvo piktų apkalbų ir spėlionių lavina. Internete buvo rengiamos apklausos, kurią savo bičiulę Mantas vešis į Varšuvą susitikti su B. Willisu. Nors pretendenčių į M. Petruškevičiaus kompanijones ir buvo daug, stilistas išsirinko bene geriausią savo bičiulę Almą.

Du atstovai iš Lietuvos susitikimui su garsenybe pasirinkti neatsitiktinai. Paaiškėjo, kad aktorius turi glaudžių ryšių ne tik Lenkijoje, kur šiuo metu vyksta minėta kampanija, bet ir Lietuvoje. Su mūsų šalimi jį sieja verslo saitai. Garsenybė yra vienas iš kompanijos „Belvedere S. A.“, kuriai Lietuvoje priklauso „Vilniaus degtinė“, akcininkų. Dar prieš tapdamas minėtos kompanijos akcininku, B. Willisas ryžosi bendradarbiauti su „Sobieski“ ir tapo šio ženklo veidu, tačiau Lietuvos kampanija nepasieks, mat tokio pobūdžio reklama mūsų šalyje yra draudžiama.

B. Willisas – DELFI nuotraukų galerijoje:

Spaudos konferencijoje B. Willisas daugiausiai dėmesio skyrė reklaminės kampanijos klausimams. Juos atsakęs nevengė atskleisti ir su šou verslu ar jo asmeniniu gyvenimu susijusių momentų. Bene labiausiai aktorių išjudino žurnalistės klausimas apie šeimos pagausėjimą. Paklaustas, ar ketina susilaukti daugiau palikuonių, B. Willisas užtikrino, kad jų dar tikrai bus ir tuoj pat juokaudamas žurnalistei peradresavo jos pačios klausimą.

Iš pradžių prie spaudos konferencijos stalo sėdėjęs B. Willisas, aptaręs rimčiausius klausimus su žurnalistais, netrukus įsipynė į žiniasklaidos atstovų būrį. Netikėtai pakilęs iš savo vietos, jis prisėdo pačiame salės viduryje ir bendravo betarpiškai.

„Koks fantastiškas žmogus, jis tiesiog spinduliuoja ypatingą aurą. Iškart matyti, kad žvaigždė“, - susižavėjimo „kietuoju vyruku“ neslėpė M. Petruškevičius. Jo teigimu, aktorius, atsidūręs žurnalistų būryje įsistebeilijo į A. Latvytę. „Jūs pamatytumėt, kaip jis į ją žiūrėjo, vos nenualpo ją išvydęs, mačiau, kad buvo apstulbęs. Manau, kad tarp žurnalistų jis atėjo tik dėl Almos, dėl jos grožio“, - kalbėjo Mantas.

Pasibaigus žurnalistų susitikimui su B. Willisu, kurio metu iš labai arti garsenybę išvydo ir Alma su Mantu, viešbutyje „Bristol“ buvo surengti pietūs žiniasklaidos atstovams. Nors iš pradžių tikėtasi, kad prie pietavusių žurnalistų prisijungs ir pats B. Willisas, netrukus išaiškėjo, kad garsenybė drauge nepietaus.

Pasibaigus pietums prabangiame Varšuvos viešbutyje, M. Petruškevičius ir A. Latvytė netrukus jau vaikštinėjo Lenkijos sostinės senamiestyje. Prisėdę vienoje lauko kavinių bičiuliai išgėrė kavos. Mantas – „espresso“, Alma – „latte“. Pajudėję iš kavinės bičiuliai pasuko prabangiausių Varšuvos parduotuvių link, tačiau apsižvalgę jose sau tinkamų pirkinių nesurado.
Baigę apžiūrinėti parduotuves, Alma su Mantu apsilankė prabangiausiu Lenkijos sostinėje laikomame „Christian Dior“ grožio salone. Čia žinomai verslininkei grožio specialistai kūrė šukuoseną ir vakarinį makiažą susitikimui su B. Willisu. Jo metu A. Latvytė vilkės specialiai šiai progai dizainerės Ramunės Piekautaitės siūta tamsiai mėlynos spalvos organzos suknele.

M.Petruškevičius ir A.Latvytė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)