Antradienį popiet į parduotuvę prekybos centre „Žardė“ su šuniuku atėjęs žmogus augintinį paliko prie durų. Netrukus praeiviai subėgo žiūrėti kraupaus reginio – kažkoks vyras žiauriai daužė, talžė ir spardė svetimą augintinį. Gyvūnas kaukė iš skausmo, bet ištrūkti iš sadisto rankų sugebėjo neiškart. Sadistą tramdyti puolė vienas iš praeivių, kitas iškvietė policiją. Budėtojams žmonės pasakojo, kad vyras, nutvėręs svetimą šuniuką už kailio, tėškė jį į žemę.

Policijos patruliai sulaikė įsisiautėjusį vyrą ir nuvedė į tame pačiame pastate esantį 2-ąjį policijos komisariatą. Kol žmonės tramdė siautėjantį skriaudiką, žiauriai sumuštas gyvūnas paspruko. Į veterinarijos kliniką ar gyvūnų prieglaudą iki vakaro šis šuo nepateko.

Apgirtęs 35 metų vyras aiškino pareigūnams, jog keturkojis jam įkando. Jis tenorėjęs pakratyti šunį, kad šis nusiramintų. Policininkai apklausė gyvūno kankintoją ir išleido. Greičiausiai jis bus baudžiamas už žiaurų elgesį su gyvūnu.

Kaip pasielgs pareigūnai, priklausys nuo to, ar policininkai patikės kaltininku. Tikrąją tiesą galėtų padėti išsiaiškinti įvykio liudininkai.