35 metų S. Burton, kuri gimė Mančesteryje (D. Britanija), aprangos dizainere pradėjo dirbti 1996 metais, paskutinius metus besimokydama Central St. Martins mokykloje – toje pačioje, kurią baigė ir Lee Alexanderis McQueenas. 2000 metais ji buvo paskirta vadovauti moterų aprangos kūrimui ir visuomet artimai bendradarbiavo su dizaineriu L. A. McQueenu, kuris šių metų vasarį pasitraukė iš gyvenimo.

„Šiuolaikiškų, nuostabiai pasiūtų drabužių kūrimas buvo Lee vizijos pagrindas. Planuoju likti ištikima šiai tradicijai“, - sakė S. Burton.

„Džiaugiamės, kad Sarah sutiko imtis kūrybinio vadovo pareigų. Pastaruosius 14 metų ji dirbo kartu su Lee McQueenu, taigi, gerai supranta jo viziją, o tai padės įmonei išsaugoti ištikimybę esminėms vertybėms. Sarah yra be galo talentinga ir jai vadovaujant tikimės pradėti naują prekinio ženklo istorijos etapą“, - vylėsi „Alexander McQueen“ prezidentas ir generalinis direktorius Jonathanas Akeroydas.

„Verslo požiūriu mes išliksime ištikimi „Alexander Mcqueen“ įmonei, kuri įrodė turinti lojalius klientus ir sugeba nepalūžti po tragiškos įkūrėjo netekties. Sarah turi tikrą talentą, puikų prekinio ženklo suvokimą ir viziją, reikalingą šiam ženklui vystyti. Ateityje visokeriopai remsime Sarah ir jos komandą“, - tikino „Gucci Group“, kuriai priklauso 51 proc. „McQueen“ prekinio ženklo akcijų, prezidentas ir generalinis direktorius Robertas Poletas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją