Aikštės šeimininkai į priekį išsiveržė 9 minutę po taiklaus baudos smūgio, tačiau jau 18 min. Kęstutis Marcišauskas baudos smūgiu rezultatą išlygino - 3:3.

Po pertraukos (47 min.) Liuksemburgo regbininkai vėl tiksliai realizavo baudos smūgį ir vėl išsiveržė į priekį 6:3, tačiau 70 min. po puikios lietuvių atakos Irmantas Kukulskis prispaudė kamuolį įskaitiniame plote ir jau Lietuva pirmavo 8:6. Deja, K.Marcišauskas nerealizavo smūgio, už kurį būtų buvę skirti dar du taškai.

Ir, pasirodo, būtent to smūgio ir pritrūko. 75-ą minutę šeimininkai realizavo dar vieną baudos smūgį ir išplėšė pergalę rezultatu 9:8.

Tai jau antroji Liuksemburgo rinktinės pergalė šiame varžybų cikle. Pirmosiose rungtynėse jie svečiuose 31:8 įveikė Bosnijos ir Hercegovinos ekipą.

Be šių penkiolikių penkių komandų B grupėje dar rungtyniaus Austrijos ir Bulgarijos rinktinės.

Artimiausias grupės rungtynes lapkričio 15-ąją žais Bulgarijos bei Bosnijos ir Hercegovinos ekipos, o Lietuvos regbininkai antrąsias rungtynes žais tik ateinančių metų gegužės 15-ą dieną namie su Bulgarijos ekipa.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją