Johnas Michael Osbourne'as metė mokyklą vos būdamas 15-os ir penkerius metus lenkė nugarą statybose, automobilių gamykloje, taisė vandentiekius ir net skerdė gyvulius.

Kad ir ką dirbo Ozzy, tai jam netrukdė dainuoti. Galiausiai vienas draugas Tony Iommi pakvietė jį į grupę, kuri tuo metu vadinosi “Polka Tulk Blues Band”. Tam, kad atskleistų koks tuščias ir skurdus yra aplinkinis pasaulis, jie pasirinko “sunkųjį bliuzą”. Po neilgų dvejonių atsirado ir naujas grupės pavadinimas – “Black Sabbath”, įspraudęs savo atspaudą muzikos istorijoje.

Noelis Gallagheris, žymiausias iširusios grupės “Oasis” narys, taip pat niekada nesikratė sunkaus darbo. 15-os metų paauglys buvo išmestas iš mokyklos už tai, kad į mokytoją metė maišelį miltų.

Netrukus už vagystę buvo uždarytas į kalėjimą.

Paskutiniuosius paauglystės metus Noel praleido dirbdamas pagalbiniu darbininku tėvo statybos firmoje. Vėliau bandė tapti grupės “Inspiral Carpets” vokalistu, tačiau gavo tik administratoriaus darbą ir trejus metus lydėjo grupę į koncertus. Galiausiai jo jaunesnis brolis Liamas pasiūlė prisijungti prie jo grupės “The Rain”, vėliau pervadintos į “Oasis”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją