43 metų Alexis šią malonią žinią pranešė pirmadienį per televizijos laidą "The Sharon Osbourne Show", kuri bus transliuojama lapkričio 7 dieną.

Pasak šaltinių, filmavimo metu nuotraukų albumą varčiusio Alexio akys užkliuvo už serialo "Draugai" žvaigždės C.Cox fotografijos ir jis tarė: "Visiems noriu išduoti mažytę paslaptį, nors jie nežino, kad aš tai atskleisiu. Praėjusią naktį kalbėjau su savo seserimi ir ji man pasigyrė. Ponios ir ponai, laikykite špygas - ji vėl pastojo".

Siaubo trileryje "Klyksmas" (Scream) kartu vaidinusiems sutuoktiniams jau penkis metus vis nepavyksta susilaukti vaikų. C.Cox anksčiau buvo pastojusi, tačiau patyrė du persileidimus.

Nors paskelbus šią naujieną per Holivudą nuvilnijo džiaugsmo banga, poros atstovė spaudai Cindy Guagenti (Sindi Gagenti) teigė nekomentuosianti Courteney brolio pranešimo.

"Kai C.Cox lauksis kūdikio ir bus pasiruošusi apie tai pranešti, ji tai ir padarys", - sakė ji.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją