Dar prieš koncertą M. Jankavičius paaiškino, kodėl pasirodymą surengė neįprastoje vietoje. Esą „fėjos“ - vieta, kurioje telpa nedaug žmonių, todėl dainininkas ir nusprendė tik artimiausius bičiulius bei gerbėjus pradžiuginti kamerinėje aplinkoje. Mantas pasirodymo metu atliko ryškiausias savo dainas, iš kurių daugelis jau seniai yra tapusios hitais ir atidavė visas jėgas – prakaitas žliaugte žliaugė ne tik atlikėjo, bet ir E. Taujanskio bei G. Ivavanausko veidais.

Dainininkas pasirodymo metu naudojo daug netikėtų triukų, privertusių aiktelėti ne vieną svečią. Striptizo elementai efektingai nusimetant švarką privertė moteris klykti iš palaimos.

Trykštančios koncerto emocijos - DELFI skaitytojo atsiųstame vaizdo įraše:

Beje, G. Ivanauskui ketvirtadienio naktis tapo tikru išbandymu. „Dabar jums dainuos Gytis Ivanauskas“, - griausmingai kolegą pristatė Mantas, kai tuo tarpu publika sukluso. Dainininkas negailėjo liaupsių savo bendražygiui ir tikino, kad šis yra ne tik puikus šokių specialistas, bet ir labai geras dainininkas. G. Ivanauskas nusprendė užtraukti Džordanos Butkutės hitą „Būki mano Džordža“, tačiau panašu, kad choreografas liko nesuprastas.

„Gėda! Gėda!“ - bene garsiausiai po kelių Gyčio išdainuotų žodžių šaukė aktorė ir G. Ivanausko bičiulė Edita Užaitė, o jai atitarė susirinkusiųjų minia. Taigi, aktoriaus ir choreografo vokalinis šou baigėsi greičiau nei tikėtasi.

Pasiklausyti Manto susirinko pramogų pasaulio grietinėlė. Įžymybių ypač mėgiamame naktiniame klube ketvirtadienio vakarą buvo neįprasta matyti daugybę žiniasklaidos atstovų. Mat paprastai jie minėtoje vietoje nepageidaujami. Nors fotografų blykstės sutrikdė įprastą „fėjų“ ritmą, tačiau garsenybėms tai, atrodo, buvo nė motais. Daugelis jų linksminosi, šoko ir nesivaržydamos objektyvų dalijosi godžiais bučiniais.

Renginio akimirkos – netrukus DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją