Tai bus ketvirtasis krosoveris „Volvo“ modelių gamoje, užimsiantis vietą po XC70 ir XC60. Kol kas apie būsimą modelį pateikiama mažai informacijos, tačiau vienas „Volvo“ vadovų Lexas Kerssemakersas Ženevos automobilių parodoje išties patvirtino, kad XC modelių šeima pasipildys nauju nariu.

Pranešama, kad po poros metų pasirodysiantis XC30 iš XC60 paveldės variklių pasiūlą bei dizaino akcentus. Manoma, kad panašiu metu debiutuos ir pagal naująjį S60 modelį sukurta universalo versija V60.

„XC modeliai yra vieni svarbiausių „Volvo“ gamoje. XC60, XC70 ir XC90 turi gana geras pozicijas rinkoje, tad logiškas žingsnis yra pirkėjams pasiūlyti mažesnį krosoverį“, – sakė L.Kerssemakersas.

Jis teigė, kad nepaisant augančio mažų modelių populiarumo, „Volvo“ kol kas nežada kurti mažesnio už C30 modelį. Vis dėlto „Volvo“ atstovas tokios galimybės neatmetė, nes kompanijos strategija gali pasikeisti, kai „Volvo“ pereis į Kinijos bendrovės „Geely“ rankas. L.Kerssemakersas užsiminė, kad „Volvo“ jau ruošia penkių durų C30 versiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją