Pasak LNK atstovų, dainininkė kol kas svarsto, ką jai daryti: likti projekte, ieškoti naujo partnerio ar nebedalyvauti „Žvaigždžių duetuose“.

„Situacija neapibrėžta. Laukiame Gintaro. Sprendžiasi, kas bus. Neaišku, ar Violeta pasirodys su nauju partneriu, jeigu G. Mikalauskas negrįžtų“, - DELFI kalbėjo LNK atstovas Gediminas Malaškevičius.

Projekto organizatoriai kol kas nėra sutarę, kiek laiko lauks G. Mikalausko sugrįžtant ir konkretaus sprendimo dėl jo dalyvavimo projekte priimti neskuba.

Pati V. Tarasovienė iš pradžių buvo prakalbusi apie naujo partnerio paieškas, vėliau svarstė, ar jai apskritai verta sugrįžti į projektą, jeigu negrįš ir G. Mikalauskas.

Nors moteris jau kelias savaites nebedainuoja duetuose, dalyvauja laidos filmavimuose ir vyro Viliaus Tarasovo bei konkurentų pasirodymus scenoje stebi iš užkulisių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją