„Esame labai patenkinti šiais koncertais, kurie tapo puikia įžanga atlikėjų turui po Lietuvą „Legendos sugrįžta“, į kurį jau šį savaitgalį jie leisis kartu su lietuviškos popscenos legenda – grupe „Junior“. Įtemptas koncertų grafikas buvo gera treniruotė atlikėjams – per kelias dienas aplankėme tris miestus, pakeliavome ir linksmai nusiteikę grįžome į Lietuvą tęsti pasirodymų“, - kalbėjo prodiuseris Mindaugas Bendžius.

V. Perminaitė su soline programa į užsienį vyko pirmą kartą ir grįžo kupina geriausių įspūdžių.
„Labai maloniai nustebino, kad užsienyje gyvenantys lietuviai žino ir mėgsta ne tik „Mango“, bet ir mano solines dainas. Vos suskambus pirmiems dainos akordams atpažindavo dainą ir dainuodavo kartu su manimi“, - džiaugėsi atlikėja.

Pasak atlikėjos, nors turas buvo nelengvas – daug jėgų atėmė kelionės ir trūko poilsio – visa tai atpirko žiūrovų emocijos ir gera nuotaika. Be to, V. Perminaitė Londone aplankė draugus ir pasivaikščiojo po pavasarėjantį miestą.

Grupė „Pikaso“ Londone koncertavo jau trečiąjį, o Peterborough ir Dubline – pirmą kartą. Populiari trijulė koncertų metu lietuviškos muzikos gerbėjams atliko grupės hitus, kurie susilaukė gausybės ovacijų.

„Visi koncertai praėjo kuo puikiausiai, o sunkmetis daugybei žmonių nesutrukdė ateiti pasiklausyti savo mėgstamų atlikėjų. Gausus būrys žiūrovų patvirtino faktą, kad svetur gyvenantys tautiečiai yra pasiilgę lietuviškos muzikos ir jiems reikia tokių renginių, todėl ketiname ir ateityje organizuoti populiarių lietuviškų grupių koncertus “, - džiaugiasi lietuvaičių turą organizavusios tarptautinės koncertų agentūros projektų vadovė Austėja Paulauskaitė.

Pasak jos, būtent dėl šios priežasties organizuojant renginį sulaukta palaikymo ir iš Lietuvos Respublikos ambasadų Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje. LR ambasadorius Jungtinėje Karalystėje Oskaras Jusys ir įgaliotasis ministras Petras Anusas ne tik stebėjo koncertą, bet ir po renginio asmeniškai susitiko su atlikėjais bei padėkojo jiems už pasirodymą. Dubline pasiklausyti lietuvaičių atvyko ir LR ambasados Airijoje patarėja Natalija Bacevičienė.

Koncertų turo organizatoriai DELFI pasakojo, kad kelionė buvo varginanti, tačiau labai maloni, palikusi daug įspūdžių.

„Turejom vieną dieną laisvą Londone, tai vaikštinėjom, gėrėm kavą, pirkom suvenyrų. Vika su draugais susitiko ir su jais laiką leido. Tiesa, „Pikasai“ buvo nuėję į garsųjį „Harrods“ pasmalsauti. Gyvenom Londono centre, prie „Hyde“ parko. Po koncertų atlikėjai po valandą dalijo autografus ir fotografavosi su gerbėjais“, - pasakojo organizatorių atstovė.

„Pikaso“ ir V. Perminaitės kelionės akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją