Tobuliausias enzimų ir sveikatos šaltinis - vaisiai ir daržovės. Organizmą valantys enzimai kaupiasi kepenyse. Geriausia juos vartoti tarp valgymų - tada jie nenaudojami virškinimui, o patenka tiesiai į kepenis ir kraują ir dalyvauja organizmo valyme.

Enzimai jau seniai laikomi organizmo valymo terapijos pagrindu ir ne vienam padėjo nugalėti vėžį. Gydant vėžį amigdalinu (vitaminu B17) buvo siūloma kartu vartoti ir Wobe Mugos enzimus, kitus vitaminus ir taisyklingi maitintis. Ši terapija 8-ajame dešimtmetyje susilaukė didelės sėkmės. Jei vėžys - toksinis susirgimas, kaip galvoja daug žmonių, tai enzimų vartojimas turi padėti. Ir padeda.

Į organizmo valymo programą paprastai būna įtraukta daug žalio, neapdoroto maisto, kuriame yra enzimų. Šiame maiste yra ir daug ląstelienos. Teisingai derinant produktus neeikvojami organizmo enzimų rezervai. O tai labai svarbu, jei norime išvengti ligų ir ilgai gyventi. Vitaminai ir mineralai yra labai reikalingi, nes dalyvauja aktyvuojant enzimus, o šie padeda šalinti toksinus ir spartina medžiagų apykaitą.

Enzimai padeda valytis žarnynui, nes suskystina jo turinį ir dėl to lengviau vyksta šalinimas. Jie padeda virškinimui ir įsisavinimui, nes suskaido maistą. Suskaidytas maistas suskystėja, todėl žarnynas dirba lengviau ir greičiau. Sutrumpėja maisto šalinimo trukmė, greičiau pasišalina toksinai, išvengiama vidurių užkietėjimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją