„Mes manome, kad „Nano“ turi nišą ne tik augančių šalių rinkose, bet ir išsivysčiusiose valstybėse. Norint pardavinėti šį automobilį JAV, turime montuoti galingesnį variklį ir pagerinti mašinos saugumą, todėl ir dirbame ta kryptimi“, – sakė gamintojo vadovas Ratanas Tata.

Anksčiau skelbta, kad Europos rinkai skirtas „Tata Nano Europa“ bus varomas trijų cilindrų 1.0 l varikliu, kuris pasieks apie 60 AG.

Naujojo Delio automobilių parodoje „Tata Motors“ pristatė ir brangiausią savo modelį „Aria“. Indijoje šis krosouveris turėtų būti pradėtas pardavinėti iki metų pabaigos.

„Autocar“ rašo, kad „Tata Aria“ bus varomas 2.2 l dyzeliniu varikliu, pasiekiančiu 137 AG. Naujasis indiškas krosouveris turėtų kainuoti apie 12 tūkst. svarų sterlingų (46,1 tūkst. Lt).

Ratanas Tata pristato „Aria“ modelį
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją