Lietuvių vartininkas be klubo leidimo taip pat negali pereiti į kitą ekipą, nes žaidėjo sutartis su "Dinamo" komanda dar galioja iki metų pabaigos.

"Metų pradžioje man pasakė, kad esu parduodamas ir man reikia ieškotis komandos. Bet niekas nenorėjo mokėti kompensacijos, kurios už mano kontraktą reikalavo "Dinamo".

Dabar man uždraudė treniruotis net su dubleriais. Klubas įvedė tokią tvarką, kad man reikia eiti pas fizinio rengimo trenerį ir pasirašyti, kad buvau treniruotėje", - skundėsi Ž. Karčemarskas rusų spaudai.

Apie nemalonią padėtį lietuvis daugiau papasakojo trumpame interviu.

Situacija labai keista..., - pradėjo pokalbį life.ru svetainė

- Man taip pat, bet tokia yra klubo pozicija. Gal jie pyksta, kad nepajėgė manęs parduoti patys.

Nebuvo galimybių susitarti su vadovybe?

- Kai liko viena diena iki žaidėjų registracijos pabaigos, man pasakė, kad galiu išeiti be kompensacijos. Bet tada nespėjau rasti komandos. Esu "Dinamo" narys aštuntus metus ir panašių nemalonumų neturėjau. Su klubo vadovybe visada sutariau.

Tiksliai nežinau, kas manęs taip nemėgsta. Gal (komandos vyriausiasis treneris Andrejus - aut. past.) Kobelevas, gal - "Dinamo" valdžia.

Viską sužinau tik iš jaunimo sudėties trenerio Deniso Ugarovo, o ką jam kalba apie mano reikalus - pats norėčiau sužinoti.

Kai pagrindinis vartininkas Vladimiras Gabulovas patyrė traumą, vis tiek negrįžote į komandą?

- Buvo taip. Pirmajame rate Antonas Šuninas žaidė už dublerių ekipą, o jaunas vartininkas perėjo treniruotis su pagrindine sudėtimi. Man davė laisvą dieną. Jau tada supratau, kad klubas nieko iš manęs nesitiki. Galimybių šį sezoną negavau.