Šiemet konkursui buvo pateiktas rekordinis kolekcijų skaičius - net 209 iš 21 pasaulio šalies, o Andriaus ir Anatolijaus kolekcija Label Boys® vyriškos kolekcijos (Best Men‘s collection) kategorijoje buvo atrinkta į finalą ir jau pateko tarp 10 geriausiųjų pasaulio komandų kartu su tokiomis komandomis, kaip Cutting Room Creative (Didžioji Britanija), Jim Shaw @ Essensuals (Didžioji Britanija), Jean Claude Aubry (Prancūcija), Tom Co (Vokietija), Sanrizz (Didžioji Britanija) ir kt.

Kaip rašoma žurnale "HAIR+", AIPP rengiamame konkurse meistrų komandos varžosi penkiose kategorijose Geriausia komercinė kolekcija (Best Commercial Collection), Geriausia avangardinė kolekcija (Best Avangarde Collection), Geriausia vyriška kolekcija (Best Men‘s Collection), Geriausios fotografijos (Best Photo) ir naujai atsiradusi Geriausio Video (Best Video).

Visą rugpjūčio mėnesį AIPP nariai balsavo už į finalą patekusias kolekcijas, o rugsėjo antroje pusėje bus paskelbti 5 patys geriausi iš geriausiųjų.

*AIPP - Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure, Tarptautinė profesionalių grožio industrijos leidinių asociacija, jungianti 69 narius iš 21 šalies.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją