Ji taip pat dirba JK Radionikos asociacijos sekretore bei, kaip ir jos kolegos, pacientų problemų prigimtį nustato iš plauko - laikydama švytuoklę virš plaukų sruogos (vadinamojo „liudininko“).

„Informaciją gauname apklausdami liudininką. Aš užduodu klausimą po klausimo – į kai kuriuos atsakoma „taip“ arba „ne“, kai kurie klausimai skirti kiekybiškai įvertinti paciento sveikatą ar tam tikras fiziologines sistemas (auros, regimąją, skeleto)“, - telegraph.co.uk tvirtino R. Blenntoft.

Taigi, švytuoklė ne tik atsako „taip“ - sukdamasi pagal laikrodžio rodyklę, arba „ne“- sukdamasi priešinga kryptimi, bet laikant virš specialios sveikatos matavimo lentelės gali nurodyti skaičius 100 balų skalėje.

„Šis procesas yra ganėtinai imlus laikui, nes reikia įvertinti kiekvieną kūno dalį. Be to, tai gerokai vargina, nes reikia nuolat išlaikyti susikaupimą ties asmeniu, kuris yra gydomas“, - sakė R. Blenntoft.

Kai tik ji aptinka rūpesčius keliančią kūno dalį, ji į juodą dėžutę primenantį radionikos aparatą (patys specialistai labiau mėgsta vartoti žodį „instrumentas“) įveda aštuonių skaitmenų kodą – mygtukais ar per rodyklių rinkinį. Tuomet pateikiamos tinkamos gydymo instrukcijos (pavyzdžiui, atgaivinti, atjauninti, suteikti elastingumo). Ir manoma, kad praktiškai nedelsiant pacientas vienaip ar kitaip pajunta savo būklės pagerėjimą.

Netikite? R. Blenntoft taip pat netikėjo, kol nepamatė, kaip radioninė diagnostika paveikė kaimo, kuriame ji gyveno, šunį (šiuo metodu gydyti galima ne tik žmones, bet ir gyvūnus, ir netgi augalus bei dirvą).

„Šuo buvo siaubingos būklės, jis iki plikos odos nusikasė ir nusidraskė odą. Radionikos specialistas nustatė, kad šuo buvo alergiškas viskam, kas susiję su karvėmis. Ir per kelias dienas šuo pasijuto gerai bei galėjo lakstyti“, - prisiminė R. Blenntoft.

Radionikos asociacijos vadovo Geoffrey Bourne‘o pirmasis pamatytas radionikos efektyvumo įrodymas buvo dvikojis.

„Vietinis ūkininkas sirgo labai sunkia kartkartėmis paūmėjančia inkstų infekcija, bet tapo alergišku penicilinui. Medikai niekuo negalėjo jam padėti, bet radionikos specialistas nustatė, jog problema buvo stabligės injekcija, patirta jam esant vos 10 metų. Po metų gydymo ūkininkas, kuriam tuomet buvo daugiau nei 60 metų, pasveiko ir nugyveno iki 96 metų“, - prisiminimais dalijosi asociacijos vadovas.


Reikėtų manyti, kad visi mes esame prisijungę prie kažkokio universalaus energijos tinklo, o radioniką galima būtų vadinti tam tikra baterijų įkrovimo paslauga. Teikiama iš toli.

„Patikėkite, nėra nė vieno su radionika susipažinusio žmogaus, kuris nebūtų pamanęs „tai tikrai negali veikti“, - sakė R. Blenntoft.

Radionikos specialistų sąrašą galima gauti susisiekus su JK Radionikos asociacija.

Penki faktai apie radioniką:

- radioniką išrado amerikietis gydytojas Albertas Abramsas (1863-1924);

- plaukai yra labiausiai įprastas „liudininkas“, bet fotografijos, kraujo dėmės ir parašai taip pat tinkami;

- liudininkas pateikia „naujausią informaciją“ apie jūsų sveikatą net ir praėjus trims mėnesiams;

- aštuonių skaitmenų kodai yra vadinami „įvertinimu“ bei yra surašyti didžiuliame žinyne;

- radionikos instrumentai nėra prijungti prie elektros tinklo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją