Pasak jos, netrukus buvo išsiųstos patrulių pajėgos, tačiau 1966 m. gimęs vyras V.B., pamatęs, kad atvyko pareigūnai, pradėjo šaudyti.

Jis apšaudė laiptinės langą, apie 4 automobilius. Kadangi pareigūnai buvo įėję į vidų, ginkluotas vyras buvo nusitaikęs į juos. Pareigūnams teko imtis kitų veiksmų. Tačiau siautėjusiam vyrui pavyko pasprukti - jis pabėgo ir dingo tarp namų.

Buvo išsiųstas policijos pajėgų pastiprinimas.

Kiek vėliau, pirminiais policijos duomenimis, netoli prekybos centro "Rimi" Ūdrijos gatvėje lengvuoju automobiliu vairuotojas vyko į garažą. Tačiau jam kelią buvo užstatęs vilkikas. Vyras išlipo išsiaiškinti, kodėl jis negali pravažiuoti ir sužinojo, kad ši transporto priemonė yra užklimpusi. Tuo metu į lengvojo automobilio saloną įlipo nuo policijos pasprukęs ginkluotas vyriškis. Kai vyras grįžo į automobilį, šiam buvo liepta važiuoti. Tačiau žmogus atsisakė judėti, ir į jį buvo paleisti šūviai. Lengvojo automobilio vairuotojas patyrė daugybinius kojų sužalojimus, jis gydomas ligoninėje.

Vis dėlto lengvojo automobilio vairuotojui pavyko atimti šautuvą ir užpuolikas pabėgo jau nebeginkluotas.

Jo ieškoti buvo pasiųstos sustiprintos policijos pajėgos. Buvo pasirengta kviesti iš Vilniaus "Aro" kovotojus, tačiau sužinojus, kad siautėjęs vyras jau yra be ginklo, šių pajėgų atsisakyta.

Policija jo buvimo vietą nustatė pagal skambutį

Bėglį pavyko sulaikyti antradienį apie 6 val. 29 min. Jis slapstėsi pas gimines Lazdijų rajone. Pasak Alytaus rajono atstovės spaudai, apie 4 val. vyras paskambino į policiją. Išgirdęs, kad jis pakliuvo į Lazdijų, kur tuo metu buvo, poskyrį, jis paprašė jį sujungti su Alytumi.

Savo gyvenamojo miesto pareigūnų bėglys paprašė jį sujungti su žmona. Kur esąs pats, jis nepranešė, tačiau netrukus pareigūnai jo buvimo vietą nustatė.

Sulaikomas vyriškis pareigūnams jau nesipriešino. Jam pareikšti įtarimai dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo bei viešosios tvarkos pažeidimo. Šiuo metu jis sulaikytas dviem paroms. Vėliau teismas spręs, ar jį suimti ilgesniam laikui.