Scenarijuje numatyta, kad G.Linekeris mėgina nukniaukti traškučių iš tokių žvaigždžių kaip Zoe Ball (Zoja Bol), Kate Winslet (Keit Vinslet) ir Frankas Skinneris (Frenkas Skineris), bet visi jo bandymai baigiasi nesėkme, kai garsenybės paskutinę akimirką pagadina orą.

Labdaros akciją pristatančiame klipe po kartelį pasikiaulinti sau leido ir Emma Thompson (Ema Tompson), Ronanas Keatingas (Ronanas Kytingas), Harry Enfieldas (Haris Enfildas) bei Liamas Neesonas (Lajemas Nysonas).

TV reklamoje kiekviena garsenybė rodoma iš pakelio valganti traškučius "Walkers Baked Bean", kurie pardavinėjami tik tam tikrą laiką, o už juos gauti pinigai atitenka akcijai "Komikų parama".

"Komikų paramos" akcija prasidėjo 1985 metais. Jos tikslas - mažinti skurdą ir socialinę neteisybę, remti ilgalaikius projektus ir padėti žmonėms pasirūpinti savimi. Akcija vykdoma Jungtinėje Karalystėje ir Afrikoje. Kasmet "Komikų parama" surenka per 220 mln. svarų sterlingų (apie 1,1 mlrd. litų), o didžioji dalis lėšų paprastai gaunama kovo 14-ąją, paskelbta Raudonosios nosies - klouno simbolio - diena.

Putų sklidinoje vonioje užklupta Z.Ball aiškino: "Esu didžiai įsitikinusi, kad viską reikia daryti gerai, jeigu jau nusprendei ko imtis. Taigi nusifilmavau geriausiame savo klipe, man buvo pasakyta, kad jis vertas "Baftos" (britų kino meno akademijos apdovanojimas), bet tai apdovanojimas už geriausiai vonioje orą gadinančią aktorę".

Sarah Lancashire (Sara Lankašir), kaip ir kitos žvaigždės akcijoje dalyvavusi be atlygio, sakė: "Manau, kad tai išradinga ir protinga mintis".

"Turėjau nuolat purtyti galvą, nes maniau esąs kažkokiame keistame sapne, kur niekas negali liautis bezdėjęs", - sakė G.Linekeris.

Traškučius gaminanti bendrovė "Walkers" akciją "Komikų parama" pažadėjo paremti milijonu svarų sterlingų (daugiau kaip 5 mln. litų) ir taip prisidėti prie Raudonosios nosies dienos, kai labdarai paaukojama daugiausiai lėšų. Bendrovė už kiekvieną nupirktą tarškučių "Baked Beans" ir užkandžių "Monster Munch" pakuotę "Komikams" perves po vieną pensą, o už kiekvieną nupirktą kelių produktų rinkinį - po 5 pensus.