„Mūsų komandos galimybės pakilti rikiuote aukštyn priklauso nuo to, kaip dirbsime mes ir kaip dirbs visi kiti. Pamenu laikus „Ferrari“, kai mes turėjome gana vidutiniškus bolidus, tačiau visi likusieji dirbo tragiškai, o taip pat atsimenu ir laikus, kai mes turėjome fantastiškus bolidus, tačiau ir visi kiti taip pat, todėl tai buvo didelis iššūkis“, - pareiškė R. Brawnas.

„Sunku ką nors prognozuoti, kaip viskas atrodys įsigaliojus naujosioms taisyklėms. Visa rikiuotė pirmojoje kvalifikacijos dalyje nuo lyderių atsiliko viena sekunde, visi bolidai sutilpo į vieną sekundę, ir visa tai esant skirtingiems varikliams. Visi bolidai rikiuotėje daugiau mažiau išsidėsto pagal variklių pajėgumą, todėl mūsų pajėgumas priklauso nuo mūsų turimų įrankių“.

„Mes turime reikalingus išteklius, turime daug protingų žmonių, tačiau manau, kad būtų perdėm optimistiška galvoti, jog kitais metais galėsime kovoti dėl čempionų titulų, tačiau mes neabejotinai turime atrodyti žymiai geriau nei dabar“, - pažymėjo „Honda“ komandos vadovas.

„Man geriausias rodiklis yra BMW ir jų atliktas darbas, tai gana įspūdinga. Jie vis dar turi kur kopti, tačiau jei mes, kaip komanda, pasieksime BMW pajėgumą, būsime visai patenkinti“.

Daugiau informacijos ieškokite .">