Škotų novatorius Jonathanas Saundersas pristatė pirmąją pasitikėjimu trykštančią kolekciją „Pollini“ – italų mados namams, pelniusiems šlovę odos gaminiais, kurių podiumų kolekcijoms iki šiol sėkmingai dirigavo Rifatas Ozbekas.

Sauderso stilistika? Dailios šifono suknelės pažemintu liemeniu, susegiotu priekiu ir platėjantys sijonai. Vienbalsiai sutarta, kad tai puikus rafinuotas „Pollini“ derinys – dėl ryškių spalvų ir raštų – ir paties Saunderso įmantri, bet moderni vizitinė kortelė.

Consuelo Castiglioni iš „Marni“ pristatė permatomus tinklinius apdangalus, kalėdiškas skraistes ir purpuro dryžius.

Roberto Cavalli visus viliojo prerijų įvaizdžiu – laisvomis maksi suknelėmis 2009 metų pavasario/vasaros sezonui.

„Gucci“ Frida Giannini taip pat žaidė su spalvomis ir raštais, bet jos prigludusios havajietiškų raštų kelnės, kobalto megztos liemenės ir kaftano mini sijonai labiau priminė septyniasdešimtuosius.

Alessandro Dell‘Acqua įrodė, kad yra labiausiai nenuilstantis šių dienų dizaineris; pademonstravęs auksines liemenes ir simpatiškas sukneles savo galutiniame pasirodyme „La Perla“, jis išėjo pamojuoti antrą kartą, pristatydamas savo paties vardo kūrinius vėliau tą pačią dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją