„Jaučiuosi labai puikiai. Esu dar linksmesnis, iškalbingesnis bei drąsesnis. Labai skatina žiūrovų palaikymas“, – prieš žengdamas į sceną džiaugėsi visada besišypsantis Airis. Kad iškalbos jam netrūksta, įsitikino visi televizijos žiūrovai ir susirinkusieji į Kėdainių pramogų centrą – neieškodamas žodžio kišenėje drąsusis suvalkietukas pažadėjo: jei liks šou, sudainuos duetu su šou vedėju Arūnu Valinsku.

Vakar vakarą „Žvaigždžių vartų“ scenoje skambėjo šou gerbėjų ir pačių dalyvių mėgstamiausi kūriniai. Tiesa, nors dainas dalyviai atliko nebe pirmą kartą, ne visiems tai buvo paprasta užduotis. Prieš koncertą gerokai peršalo Paulius. Kad galėtų savo sodriu balsu užtraukti „Aš laukiu“, vaikinas visą dieną nekalbėjo, taupė balsą. Jo ir visų kitų dalyvių pasirodymus vertino trijų narių komisija.

Dėl iš anksto suplanuoto koncerto vakar šou negalėjusį dalyvauti Marijoną Mikutavičių pavadavo ir komisijai vadovavo dainininkas Alanas Chošnau. Jis ypač atidžiai klausėsi Indrayos – ji atliko naujai aranžuotą, Alaną ir grupę „Naktinės personos“ garsinusią dainą „Šalala“.

Komisijoje taip pat dalyvavo ne vieno žinomo atlikėjo vadybininkė Aida Žiliūtė ir dainininkas Ligitas Kernagis. Jų sprendimu žiūrovų teismui buvo atiduoti Airis ir jau antrą kartą į lemtingąjį trejetą patekę Erikas bei Agnė.

Daugiausia, 49 proc., visų savo balsų žiūrovai atidavė linksmajam „misteriui šypsenėlei“, matyt, tikėdamiesi išgirsti jo ir A. Valinsko duetą. Kas iš likusių dviejų – Erikas ir Agnė toliau dalyvaus projekte sprendė kiti jo dalyviai.

Sulaukęs daugumos kolegų palaikymo, į šou sugrįžo Erikas. Už Agnę kartu su Vytautu balsavusi Roberta neslėpė savo nusivylimo – mergina užkulisiuose pravirko, atsisveikindama su šou palikusia Agne. Ją projekte pakeis septyniolikmetis kaunietis Martynas.

Septyniolikmetis Martynas – jauniausias projekto dalyvis. Su savimi jis atsivedė ir visą būrį gerbėjų – tėvai, du broliai ir trys seserys nuo šiol kiekvieną sekmadienį lydės Martyną į koncertus ir sirgs už jauniausią sūnų bei brolį.

Būtent gausi šeima paskatino vaikiną muzikuoti – visi šeimos nariai neabejingi muzikai, todėl jis dar mažas būdamas pats pasiprašė į muzikos pamokas. Martynas dainavo chore ir iki šiol mokosi vokalo bei improvizacijos Kauno Kačanausko muzikos mokykloje. Savo ateitį jis taip pat sieja su muzika – vienuoliktokas baigęs mokyklą ketina stoti į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją.

Ką rinksis – vokalo ar džiazo specialybę, dar neapsisprendė. Vaikinui prie širdies ir populiarioji muzika, ir rokas, ir senos, visų širdis jau užkariavusios melodijos.

„Kadangi į šį projektą galėjo pretenduoti asmenys nuo 14 metų amžiaus, nusprendžiau pabandyti. Į pirmąją atranką ėjau rimtai nieko negalvodamas. Kai pakvietė į antrąją – truputį susimąsčiau, o į trečiąją – jau rimtai ruošiausi“, – pasakoja Martynas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją