„Maccabi T.A.“ gerbėjai jį tiesiog dievino. 2005 m. juos pritrenkė žinia, kad numylėtinis palieka Izraelio krepšinio komandą ir žais NBA lygoje. Šiuo metu lietuvis žaidėjas Šarūnas Jasikevičius, izraeliečių labiau žinomas kaip Šaras, vėl grįžta į Izraelį, tik šį kartą ne po krepšinio aikštelę bėgios, o stovės prieš kameras – jis Izraelio drabužių kolekcijoms vyrams „ML Men“ modeliu“, - taip reportažą apie Lietuvos krepšininką pradeda vietinės televizijos atstovė.

Vietinei televizijai (www.haaretz.com/hasen/spages/1022119.html) Šarūną kalbinusi žurnalistė priminė, kad jis vis dar išlieka Izraelio gyventojų širdyse, nesvarbu, kur begyventų. „Nežinau, kaip paaiškinti tą santykį su manimi ir Izraeliu“, - šypsojosi krepšininkas.

„Du metai „Maccabi“, greičiausiai patys geriausi man, kaip krepšininkui. Ir, greičiausiai, patys maloniausi“, - pridūrė jis.

„Mano paslaptis – geras fotografas, stilistas, makiažo specialistas, geri drabužiai ir, tikėkimės, daug gerų nuotraukų, dienos pabaigoje“, - paklaustas, kokia jo paslaptis, kalbėjo Š. Jasikevičius.

Izraelio žurnalistės paklaustas, ar kada nors dar sugrįš žaisti į jų šalį, atsakė: „Aš jau senas – 32 metų. Išmokau iš gyvenimo niekada nesakyti niekada“.

Reklaminis vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją