Kaip parodė antivirusines programas diegiančios kompanijos „McAfee“ atliktas tyrimas, kas penktas paieškos eilutėje įvedęs Brado Pitto vardą ir pavardę gerbėjas pateks į pavojingą interneto svetainę.

18 proc. nuorodų siūlo naudotojui parsisiųsti ekrano užsklandą ir nuotraukų, kuriuose yra pavojingų programos kodų. O įvedus į paieškos lauką užrašą „Brad Pitt screensavers“ (liet. – ekrano užsklandos su Bradu Pittu), rizika parsisiųsti virusą padidėja iki 50 proc.

Antroje „pavojingiausių“ garsenybių sąrašo vietoje – aktorė, popmuzikos žvaigždė Beyonce Knowles. „McAfee“ įspėja, kad labiausiai rizikuoja tie gerbėjai, kurie nori telefono melodijų su žvaigždės dainomis. Trečia vieta atiteko muzikantui Justinui Timberlake’ui.

Toliau „Juodajame“ garsenybių sąraše – aktorė Heidi Montag, dainininkė Mariah Carrey ir aktorė Jessica Alba.

Sąrašo pabaigoje esantys Lindsay Lohan, Cameron Diaz, George`as Clooney ir Angelina Jolie (buvusi labai „pavojinga“) darosi vis „mažiau pavojingi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją