Liepos pabaigoje ištikimiausi „Zip FM“ klausytojai pirmą kartą Henriko laidoje išgirdo valiūkės balsą. Eglei – tai nauja patirtis radijo eteryje, tačiau mergina sako iš prigimties esanti plepi, o liežuvio aštrumą lavino jau darželyje.

Pasak radijo stoties pranešimo spaudai, naujoji Henriko padėjėja apibūdina save kaip pasišiaušusią blondinę didelėmis žaliomis akimis, nuolat vartojančią anglišką slengą. Į „Mister H Show“ mergina neabejotinai įneš daugiau vėjavaikiškumo, Afrikos būgnų ritmo ir oldschool‘o – tai dalykai, kuriuos Eglė tiesiog dievina.

Mergina prisipažįsta, jog ją lengviau prisiminti ne iš balso, bet iš juoko – tuo jau spėjo įsitikinti „Zip FM“ klausytojai. Naujoji Henriko kolegė atvirai pasakoja, jog viską galėtų atiduoti dėl batų ir šokolado, ji yra prisiekusi Bob Marley muzikos gerbėja, negali gyventi be nuotykių ir kelionių bei jose nors trumpam sutiktų žmonių.

Paklausta, kodėl jie su Henriku – pati šauniausiai radijo pora, Eglė atsako: „Gyvenime yra daug nepaaiškinamų dalykų, kurie tiesiog egzistuoja ir nieko čia nepakeisi. Neabejoju, jog su Henriku puikiai sutarti padės neperdėtas įžūlumas. Kitaip sakant – toks tokį sutiko“, - mirkteli akimi mergina.

Tuo tarpu pats Henrikas prisipažįsta, jog naujoji kolegė kasdien sugeba jį nustebinti. „Eglė – jauna mergina, tačiau galvoje turi daug košės. Žinau, kad gyvenime ji daug pasieks. Juk ir dabar Eglei puikiai sekasi!“, - džiaugsmingą ateities prognozę išberia „Mister H“.

Henrikas ir Eglė perspėja, jog tie, kurie 13 val. įsijungs savo radijo imtuvus, gaus dienos normą viršijančią humoro dozę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją