Kiekvienas sausio 10 dieną apsilankęs sostinės klube "Gravity", o sausio 11 dieną užsukęs į Kauno klubą "Exit" gaus žymių progresyvios muzikos kūrinių kompaktinę plokštelę, kurią įrašė didžėjus, vakarėlių organizatorius Ignas i.v, teigiama "Gravity" pranešime spaudai.

Igno i.v. kompaktinėje plokštelėje yra nemažai dar niekur pasaulyje neskelbtų progresyvios muzikos kūrinių.

"Gerai sutariu su įrašų kompanijomis, kurių didžėjai atvažiuoja groti į mano vakarėlius. Jiems išvykus mūsų santykiai nesibaigia. Iš didžėjų gaunu daugybę retų plokštelių ir kompaktinių diskų, kai kuriose iš jų yra daug dar niekur viešai neišleistų, bet jau pasaulio klubuose išpopuliarėjusių įrašų. Sudėjau pačius geriausius ir naujausius bei padariau energingos muzikos miksą", - sakė Ignas i.v.

Ignas i.v. BNS sakė, jog kovo mėnesį jis žada išleisti pirmą kokybišką pasaulinės klubinės muzikos kompaktinę plokštelę Lietuvoje.

"Tai bus pirmoji oficiali, licencijuota kompaktinė plokštelė su geriausiais "progressive" stiliaus kūriniais. Mano įrašytas darbas bus skirtas supažindinti Lietuvos publiką su pačiais geriausiais pasaulio "progressive" prodiuseriais ir atlikėjais", - apie savo planus sakė didžėjus.

Savaitgalį per vakarėlius klubuose "Gravity" ir "Exit" gros didžėjus iš Baltarusijos Arsenti Tchouprina.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją