Šiuo metu Juknačiuose dirba prokuratūros bei policijos pareigūnai: neabejojama, jog rastas lygiai prieš mėnesį dingusio šešiamečio Juozo Kumpio kūnas, pranešė TV4 televizija.

Kaip šiandien rašoma dienraštyje "Lietuvos rytas", kriminalistai per mėnesį patikrino visas iškeltas versijas, bet jos nepasitvirtino. Naujausia versija - vaikas buvo išgabentas į Kaliningrado sritį. Čia sovietmečiu gyveno ir dirbo vaiko motina Elena Kumpytė bei jos sesuo Aldona su tėvais. Šeima į Lietuvą sugrįžo Nepriklausomybės metais.

Patikrinus asmenį, kuris spalio 27-ąją valstybės sieną kirto su panašaus amžiaus vaiku, įtarimai nepasitvirtino. Žmogus važiavo su savo vaiku.

Prieš porą savaičių Kinologų centro pareigūnai su šunimis, galinčiais aptikti palaikus pagal irstančio lavono kvapą, patikrino vaiko namų aplinką bei galimas slaptavietes. Bet nieko nerasta.

Pirmąją savaitę po vaiko dingimo du kartus Juknaičius ir jų apylinkes išvaikščiojo apie šimtą iš Tauragės atvykusių karių. Radusiajam buvo pažadėtos atostogos, bet niekas jų nepelnė.

Lapkričio 11-12 dienomis į areštinę buvo uždaryta vaiko pagrobimu įtarta jo 21 metų pusseserė Renata Puišytė-Meižienė. Kriminalistai taip tikrino vietos gyventojų pranešimą, neva moteris turi skolų ir galėjo vaiką parduoti į Vokietiją. Šioje šalyje ji prieš kurį laiką uždarbiavo. Moteris neigė bet kokius įtarimus ir buvo paleista.