Tai bus žmogus, „kurio natūralus kūno kvapas jums patiks, su kuriuo galėsite susilaukti sveikesnių vaikų ir patirti daugiau malonumo intymiame gyvenime“, teigia bendrovė, tvirtinanti esanti „vienintele, galinčia surasti porą, tarp kurios bus tikras cheminis ryšys.“

Sistema yra veiksminga, nes, anot jos kūrėjų, DNR analizė leidžia mokslininkams suporuoti žmones, turinčius suderinamus imuninės sistemos genus – tai yra skirtingas imunines sistemas, dėl kurių gimę kūdikiai turėtų tvirtesnę imuninę sistemą.

Bendrovė skelbia: „Tiesa yra ta, kad mums patinka tų žmonių kvapas, kurių imuninė sistema skiriasi nuo mūsiškės – jie kvepia seksualiau.“

Nariai, už paslaugą sumokantys beveik 1000 dol., taip pat turi užpildyti anketą, kurioje nurodo savo „pagrindines vertybes“, kad galima būtų jiems parinkti partnerį, turintį tokius pat įsitikinimus. Šį procesą bendrovė vadina „sielų poravimu arba vertybių poravimu“.

Ši paslauga pradėjo būti teikiama Bostone, nes šiame mieste, anot vietinių tyrimų, yra didelis viengungių skaičius – apie 39 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją