"Panathinaikos" klubas, kuriame rungtyniauja vienas Lietuvos rinktinės lyderių Šarūnas Jasikevičius, krepšininkui ieško naujos komandos. Serbas negali rungtyniauti Graikijos pirmenybėse dėl legionierių limito, o Eurolygoje jo vaidmuo tėra epizodinis.

Trečiadienį oficiali "Panathinaikos" svetainė internete pranešė, kad M. Vujaničius neišvyko į Prancūziją, kur Graikijos ir Eurolygos čempionų laukia dvikova su Roanės "Chorale" krepšininkais. "M. Vujaničius išvyko į Maskvą, kur prisijungs prie buvusių bendraklubių R. Javtoko ir Antonio Fotsio", - teigiama pranešime.

"Tikiuosi, kad karjerą tęsiu "Dinamo", - dienraščiui "Sport-Express" sakė pats krepšininkas. - Negalima teigti šimtu procentų, kad tai įvyks, tačiau pats to labai noriu. Sutartis su "Panathinaikos" jau nutraukta".

27 metų 190 cm ūgio įžaidėjas šį sezoną Eurolygoje sužaidė dvejas rungtynes, per kurias viso aikštelėje praleido 13 minučių ir pelnė 6 taškus.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją