Andalūzijos klubas tapo pirmąja ekipa nuo 2002-2003 metų sezono, "Santiago Bernabeu" stadione į "Real" vartus įmušusia net penkis įvarčius. Anksčiau tai buvo pavykę padaryti "Mallorca" vienuolikei.

Po pralaimėtos dvikovos kalbėjęs B.Schusteris nesureikšmino nesėkmės, tačiau jo komentarai buvo gana dviprasmiški.

"Nesuprantu, kodėl jūs vis kišatės į mūsų darbą, - išgirdęs klausimą, kodėl startinėje sudėtyje nebuvo ispano Guti, susierzino vokietis. - Aš nesikišu į jūsų darbą, nes neturiu tam reikiamo išsilavinimo. Negalite nieko spręsti jau vien todėl, kad su žaidėjais kiekvieną dieną dirbu aš, o ne jūs".

Paklaustas, ar nesijaudina dėl tragiškai atrodžiusios komandos gynybos, B.Schusteris pažėrė kritikos rungtynių teisėjui ir pridūrė, jog, jo nuomone, komandai trūksta smogiamosios jėgos.

"Labai lengva kritikuoti gynybą, kai komanda praleido penkis įvarčius, tačiau įvarčius nulėmė kelios esminės klaidos, prie kurių prisidėjo ir teisėjas, - kalbėjo vokietis. - Mane labiausiai jaudina tai, kad mes nesukuriame progų įvarčiams".

B.Schusteriui liko mažiau nei savaitė sustyguoti "Real" žaidimą, kadangi savaitgalį jau prasideda Ispanijos čempionatas. Pirmajame ture "Real" laukia sunkus išbandymas - Ispanijos sostinės derbis su "Atletico".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją