Kartais svajonių vyras moterims atitenka kartu su „bagažu“ – ištikimu draugu, kurio tikslas yra bet kuria kaina jus išskirti. Neaišku, kokia tiksliai jam iš to nauda (jei, žinoma, jis nepriklauso slaptai organizacijai „Iškirk porą – išgelbėsi pasaulį“), bet jėgų jis negaili.


Yra pasiryžęs meluoti, jus juodinti, kurti nepatogias situacijas ir visais teisėtais bei neteisėtais būdais bloginti ir taip ne itin gerą mylimojo psichinę būseną. Svarbiausia – kad turi marias laiko, nes yra vienišius.


Priešas puola


Šis antiherojus būtinai turi susidaryti planą, kurio laikantis pagal jo sumanymą turėtumėte patirti visišką sutriuškinimą. Pažvelkime į jo užrašų knygutę? Ak štai, būtent to mums ir reikia!

„Mano draugo panos sunaikinimo planas“:

1. Bet kuriuo patogiu (arba geriau nepatogiu) atveju, nepelnytai jos gniaužtuose smaugiamam draugu pranešti, kad:

- po švenčių jo kojinių skalbėja priaugo keletą papildomų kilogramų, o ta mėlyna suknelė ypatingai pabrėžia jos pilnumą;

- jei ji ir toliau rengiasi gaminti tokį neskanų maistą kaip iki šiol, tai geriau jos visai neleisti į virtuvę;

- motina Gamta pamiršo tai mergiotei skirti bent šiek tiek humoro jausmo.

2. Kaip galima dažniau lyginti draugo buvusiąsias ir esamąją. Be abejo, ne esamosios naudai.

3. Stengtis neatsitraukti nuo jų nė per žingsnį, leisti su jais savaitgalius, šventes ir atostogas. Į jos pasipiktinimą atsakyti taip: „Ką moteris gali suprasti apie tikrą vyrų draugystę? Mes negalime vienas kitam nusibosti, nes dviem seniems geriems draugams visada yra apie ką pakalbėti“.

4. Padaryti taip, kad didžiąją dalį laisvo laiko su draugu leistume be jos. Į bet kuriuos jo prieštaravimus („jei maniškė neprieštaraus...“) piktai atsakyti: „Žiūrėk kokią šliurę ji iš tavęs pasidarė“.

5. Poilsis vyrų kompanijoje turi būti „Poilsiu vyrų kompanijoje“ tiesiogine prasme ir iš didžiosios raidės. Neišvengiami tokio poilsio atributai – lengvabūdės moterys, alkoholis, bulvių traškučiai su svogūnais ir atitinkamo turinio juokeliai. Pageidautina porą kartų viską nufotografuoti ar tiesiog papasakoti jai apie tokius vyriškus vakarėlius.

6. Smulkiai kenkti jo išrinktajai pasitaikius bet kokiai progai. Pavyzdžiui:

- kai ji eina iš virtuvės, į sriubą, stovinčią ant viryklės, pripilti druskos;

- namuose daužyti kaip įmanoma daugiau indų (nuo 3 iki 8 daiktų kiekvieną kartą);

- „netyčia“ išpilti ant jos aprangos bet kokį po ranka pasitaikiusį skystį.

7. Inscenizuoti ją kompromituojančią situaciją. Pavyzdžiui, prigirdyti ir lįsti bučiuotis (nuo tokio gražuolio, kaip aš, ji niekada nebėgs!). Ryte visiems apie viską papasakoti. Draugui, be abejo, pabrėžti, kad iniciatyva buvo jos ir negali patikėti, kad ji šitaip galėtų pasielgti...

Kaip elgtis?

Išsigandai? Taip, tai iš tiesų bauginantys užrašai. Jei geriausias draugas ir iš tiesų įvykdys bent 20 proc. numatytos programos, labai tikėtina, kad jam pavyks pasiekti savo tikslą. Todėl reikia susikurti atsakomąjį planą.

„Mano mylimojo geriausio draugo neigiamos įtakos sunaikinimo planas“

1. Jokiu būdu nereaguokite į jokias geriausio draugo pastabas ar nemalonius poelgius. Geriau apskritai viską praleiskite pro ausis ir būkite su juo korektiška, bet šalta.

2. Kaip įmanoma rečiau pasilikite su juo vienumoje (nepamirškite 7 jo plano punkto), nepasakokite nieko apie save. Net jei klystate ir niekas klastingo suokalbio prieš jūsų ateitį nerengia, visgi nedera jam išlieti savo širdį. Juk bet kas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus.

3. Pabandykite pasiaiškinti su numanomu priešu. Galbūt papasakojusi geriausiam draugui apie savo santykius su mylimuoju, įtikinsite jį, kad jūsų mintys tyros, o ketinimai patys švenčiausi. Pokalbio metu pabrėžkite, kad nesirengiate kištis į jų draugystę ar kaip nors riboti savo mylimąjį.

4 Pakalbėkite su mylimuoju. Delikačiai supažindinkite jį su situacija, pateikite konkrečių pavyzdžių, parodykite, kaip labai išgyvenate. Gali būti, kad jūsų mylimasis ir iš tiesų nieko neįtaria, o viską sužinojęs, nesunkiai išspręs kilusią problemą.

Mes nesakome, kad kiekvienas geriausias jūsų mylimojo draugas yra suktas planų rezgėjas, trokštantis jus pasiųsti kuo toliau. Vargu ar kuris turi susirašęs panašų į čia aprašytą „sunaikinimo“ planą, tačiau patirtis rodo, kad yra žmonių, negalinčių susitaikyti, kad jie nebėra patys svarbiausi. Negalinčių suprasti meilės dėsnių ir priprasti dažniau būti be geriausių draugų.

Jei susidursite su panašia situacija, tai bus tikras išbandymas jūsų santykiams. Ji padės išsiaiškinti, kokią vietą mylimojo gyvenime užimate jūs ir jo draugai. Ir jei ši vieta pasirodys esanti nepakankamai svarbi, tai ar verta aukoti gyvenimą dėl šio žmogaus?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją