„Viliuosi, kad jis netrukus iškovos savo pirmąją pergalę, tačiau nemanau, kad būtų teisinga jį vadinti pagrindiniu favoritu laimėti Monake. Būčiau neteisus taip sakydamas. Jis jau įrodė esąs išskirtinis, tris kartus iš eilės finišuodamas antroje vietoje“, - pareiškė N. Haugas.

„Kad ir kaip susiklostytų lenktynės Monake, mes ir toliau jį remsime. Praeityje jis čia ne kartą pasirodė fantastiškai. Jis - puikus gatvių lenktynininkas. Jam patinka tokio tipo trasos. Tačiau šiuo metu galbūt jam per daug skiriama dėmesio“, - teigė „Mercedes“ atstovas.

Specialisto nuomone, lenktynių Monte Karlo gatvėmis metu virs nuožmi kova, kurios nugalėtoją prognozuoti labai sunku.

„Rikiuotėje yra daug labai gerų bolidų ir mes taip pat būsime geros formos. Vis dėlto „Ferrari“ yra šiek tiek greitesni, tačiau mes tikimės juos paspausti“, - kalbėjo N. Haugas.

„Per keletą pastarųjų metų Monake mes pelnėme daugiau pergalių nei kiti, o „Ferrari“ čia sekėsi ne taip gerai, kaip kitur. Vis dėlto aš matau aštuonis ar dešimt bolidų, kurie čia gali būti netikėtai greiti“, - aiškino „Mercedes“ autosporto vadovas.

„Kai kurių jų pasirodymas nebus jau toks siurprizas, nes mes tikimės, kad jie bus greiti. Tokie vaikinai, kaip Davidas Coulthardas ir Markas Webberis „Red Bull“ bolidais, čia gali būti greiti. „Williams“ čia tradiciškai pasirodo gerai. Alexas Wurzas („Williams“ lenktynininkas – red. past.), kai dar dirbo mūsų bandytoju, čia pasirodė išties gerai. BMW bus labai greiti. Taigi, Monake gali būti labai daug pajėgių bolidų. Kova bus labai atvira“, - pažymėjo jis.

Per pastaruosius 10 metų „McLaren“ lenktynėse Monake nugalėjo 4 kartus, o jos pagrindinė varžovė „Ferrari“ čia šventė 3 pergales.

Daugiau informacijos ieškokite .">