Ištraukoje iš knygos "Diana: tvirtai saugoma paslaptis", kurią dabar dalimis spausdina britų laikraštis "Sunday Times", asmens sargybinis Kenas Wharfe teigia, kad jis asmeniškai šį faktą patikrino, kai po balkonu sniege rado "princesės kūno atspaudą".

Vėliau Diana, kurią po skyrybų su princu Čarlzu įkyriai "medžiojo" paparaciai, asmens sargybiniui guodėsi, kad jai "reikėjo šiek tiek oro". K.Wharfe, beveik šešerius metus buvęs tarsi princesės Dianos šešėlis, prisimena dar vieną jaudinantį epizodą, įvykusį 1992 metais. Tada panika kilo dėl to, kad princesė dingo iš jachtos, kurioje ji buvo su princu Čarlzu ir svečiais.

"Visi buvo nejuokais išsigandę, kad ji iššoko į jūrą. Jos nebuvo kajutėje, ir niekas net neįsivaizdavo, kur ji galėtų būti. Kilo panika. Tada aš prisiminiau, kad Diana mėgdavo leisti laiką prie gelbėjimosi valčių, todėl nuėjau pasižiūrėti. Vienoje valtyje palindusi po audeklu ir apsipylusi ašaromis buvo princesė...", pasakoja Dianos asmens sargybinis.

Pasak K.Wharfe, tuomet jis su Diana kalbėjosi dvi valandas, klausydamas jos pasakojimų apie "rotveilerį" - taip princesė vadino savo vyro Čarlzo meilužę Camilla Parker Bowles.

Knygoje mylimiausios britų karališkosios šeimos narės asmens sargybinis taip pat pasakoja apie tai, kaip jis pasirūpindavo jos saugumu per pasimatymus su įvairiais vaikinais. Jis prisiminė ir faktą, jog per vieną vakarėlį Diana atrado drauge pasislėpusius ir besikalbančius princą Čarlzą ir jo mylimąją.

"Manau, tai buvo lūžis. Šis faktas patvirtino tai, kuo ji (Diana) nenorėjo tikėti," rašoma knygoje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją