Pasak "Gravity" pranešimo, po penkerių metų blaškymosi po nedidelius vakarėlius, 1999-ais metais J.Herdas nusprendė daugiau dėmesio skirti "US garage" bei "house" stiliaus muzikai ir pradėjo organizuoti vakarėlius "Vain Glorious" viename iš Mančesterio klubų.

Fenomenali "Vain Glorious" sėkmė išskyrė J.Herdą iš milijono kitų didžėjų, ir jis buvo pasirinktas organizuoti ir groti vakarėlyje "2Risque" Mančesterio klube "North". Iki šiol tai yra viena sėkmingesnių "US garage" bei "vocal house" muzikos naktų Mančesteryje.

Didžėjus taip pat turėjo galimybę sukti plokšteles Airijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Norvegijoje, Kanadoje, Pietų Afrikoje.

J.Herdas daug dėmesio skiria ir vienoms populiariausių šokių muzikos naktų Didžiojoje Britanijoje "Godskitchen" ir "Babooshka", kurios rengiamos Birmingemo klube "Code".

Britų didžėjus taip pat vadovauja Mančesterio "funky" muziką propaguojančiai įrašų kompanijai "2Risque Recordings" bei kartą per savaitę rengia laidą radijo stotyje "Key FM".

Po savo pasirodymo Vilniuje J.Herdas šeštadienį plokšteles suks Palangos klube "Gravity Šachmatinė", iš kur jo pasirodymą tiesiogiai transliuos radijo stotis "M-1".

Penktadienį "Gravity Šachmatinėje" koncertuos Kauno prodiuserių kolektyvo "Funkadelix" nariai. Dvi valandas truksiančio gyvo pasirodymo metu grupės gerbėjai išgirs ne tik jau gerai žinomas kompozicijas "Metro", "Don’t Fight With the Music", "Moments In Time", bet ir visiškai naujus, iki šiol niekur neskelbtus kūrinius.

"Funkadelix" nariai - Mario Basanovas ir Andy Sounds - prasitarė, jog pastaruoju metu studijoje dirba su jauna vokaliste Simona Jakubėnaite, neseniai dalyvavusia konkurso "Fizz Superstar" finalinėje atrankoje. Prodiuseriai su atlikėja jau spėjo įrašyti kelis vasariškus šokių muzikos kūrinius. Iki šiol didžiąją dalį savo kūrybos "Funkadelix" yra įrašę su "Fizz Superstar" antrosios vietos laimėtoja Rūta Ščiogolevaite, geriau žinoma pseudonimu Ruth.

Grupės prodiuseriai taip pat dirbo prie grupės SEL albumo "23", sukūrė "G&G Sindikato" hito "Tomas" interpretaciją "Ji lindo, lindo, pati palindo", Atlantos kūrinio "Vėjas man pasakė" šokių muzikos versiją. Tačiau iki šiol bene daugiausiai dėmesio sulaukė grupės radijo singlas "Music Got U".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją