„Manau, kad mūsų naujasis bolidas yra labai geras. Bent jau čia jis atrodo tikrai neblogai. Labai sunku pasakyti, ką daro kiti, todėl turime palaukti pirmųjų lenktynių Melburne“, - pareiškė K.Raikkonenas.

„Esame patenkinti tuo, kaip veikia mūsų bolidas. Kaip jau sakiau anksčiau, tikiuosi, kad jis bus pakankamai greitas. Esame nusiteikę labai teigiamai. Tiesiog turime palaukti pirmųjų lenktynių tam, kad įsitikintume, kur esame, tačiau esame patenkinti tuo, kaip viskas klojosi iki šiol. Palaukime ir pažiūrėkime“, - aiškino suomių lenktynininkas.

„Nauja technika veikia labai gerai. Apskritai, esame patenkinti tuo, kaip viskas veikia, o tai svarbiausia“, - pažymėjo jis.

K.Raikkonenas neslėpė, kad šiemet tikisi kovoti dėl čempiono titulo bei laimėti kiek įmanoma daugiau pirmenybių lenktynių.

„Be abejo, mes bandysime nugalėti čempionate, laimėti kiek įmanoma daugiau lenktynių, pasiruošti pirmosioms lenktynėms kaip įmanoma geriau“, - tvirtino jis.

Praėjusiais metais K.Raikkonenas lenktyniavo „McLaren“ komandoje ir čempionate užėmė penktąją vietą. Šiemet jis „Ferrari“ ekipoje pakeitė karjerą baigusį legendinį lenktynininką Michaelį Schumacherį.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.