Pasak spaudos, naujasis, šiuo metu dar nežinomas treneris turi atvykti artimiausiomis dienomis. Spėjama, kad tai bus specialistas dirbęs su Farerų salų ekipa.

V.Ivanauskas prieš aštuonias dienas paliko Škotiją trumpų atostogų, nes "Hearts" artimiausias rungtynes žais tik kovo 5 d., ir paleido keletą dienų FBK "Kauno" klubo treniruočių stovykloje Turkijoje. Abi komandos priklauso Lietuvos verslininkui Vladimirui Romanovui.

Prieš išvykdamas, V.Ivanauskas atskleidė Edinburgo klubo darbuotojams, kad grįžęs jis užims naujas pareigas, o į trenerio vietą stos kitas žmogus.

Lietuvos spauda spėja, kad V.Ivanauską stratego poste gali pakeisti jo tautietis Kęstutis Latoža. Tačiau šiuo metu "Vilniaus" klube dirbantis K.Latoža tokias kalbas neigia.

Atmesta "Hearts" apeliacija

Atmesta “Hearts” klubo apeliacija dėl Škotijos futbolo asociacijos paskirtos 10 tūkst. svarų (apie 51,5 tūkst. litų) baudos. Bauda skirta pernai metų spalį po to, kai klubo oficialioje svetainėje buvo kritikuojamas Škotijos teisėjų darbas, praneša scotsman.com.

V.Romanovas, didžiausias klubo akcininkas, apkaltino vadovybę bandymu pakenkti klubui pernai metų Škotijos taurėje bei teigė: „Praėjusį sezoną Jūs nesugebėjote apginti Škotijos taurės ir atidavėte ją „Hearts“, kad ir kaip teisėjai stengėsi“.

„Hearts“ pateikė apeliaciją dėl pirminio sprendimo ir praeitą savaitę Pedro Lopezas, klubo infrastruktūros direktorius, dalyvavo nepriklausomame apeliacijų teisme. Vis dėlto asociacijos vykdomoji valdžia paskelbė, kad jų sprendimas palaikytas.

„Sprendimas nubausti klubą priimtas pernai metų spalį. Klubas pateikė apeliaciją, tačiau nepriklausomas teismas nusprendė apeliaciją atmesti“.

V. Romanovas taip pat asmeniškai gavo 10 tūkst. svarų (apie 51,5 tūkst. litų) baudą už teisėjų darbo komentavimą, o apeliacija dėl šios baudos bus išnagrinėta balandį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją