Atsisakykite klaidingų stereotipų ir pradėkite aktyviai veikti!

Tai galite padaryti tik jūs

Moteriai kur kas geriau nei vyrui pavyksta išjudinti išblėsusius seksualinius santykius. Kai kada tai reiškia, kad jai tenka pamiršti savo nuoskaudas ir ambicijas. Kai kada moteris turi išprovokuoti savo partnerio seksualumo protrūkį, nors anksčiau tai atrodė neįmanoma. Žodžiu, moterys seksualiai yra lankstesnės, o seksualiniame gyvenime ne tokios arogantiškos kaip vyrai.

Jums tereikia noro geriau pažinti save ir jį, išbandyti įvairiausius sekso būdus.

Nepasikliaukite vyru

Jokių nuoskaudų ir draudimų – tai ir yra dažnų visaverčių seksualinių santykių paslaptis. Daugelis moterų galvoja: Negaliu pasakyti vyrui, ko noriu...“ arba „Kaip man pasakyti vyrui, kas man nepatinka...“. Kartais vyrai tikrai būna kurti diskusijoms sekso tema. Net ir šiandien kai kurie jų lytinį aktą vertina kaip savo vyriškos potencijos testą.

Vyrai mėgsta skaityti erotinius apsakymus, kuriuose aistringa mergina santykiuose su herojumi perima visą iniciatyvą. Tačiau, atsidūrę lovoje, dažniausiai nei-giamai reaguoja į seksualinių pretenzijų turinčias partneres. Tada jie galvoja, kad slopinamas jų vyriškas orumas, jie slapta laikomi niekam tikusiais.

Tikėsimės, kad jūsų partneris nebus aklas ir kurčias agresorius, atsilieps į pagirtiną jūsų „beprotybę“ lovoje ir jums neteks patirtį dramatiško seksualinio nusivylimo.

Netaupykite naktiniams apdarams

Kadaise seksualiais apatiniais baltiniais buvo laikomi prabangūs juodi, raudoni ir purpuriniai nailono gaminiai. Niekas nesiginčija, kad jie nereikalingi.

Negalvokite, kad, dėl savo mylimojo apsivilkdama erotinius apatinius baltinius, tapsite panaši į lengvo elgesio moterį. Taip tik dar kartą parodysite, jog didžiuojatės savo kūnu ir jo sukeltu efektu.

Daugeliui vyrų patinka moterys su dirželiais ir kojinėmis. Jie ne tik mėgaujasi fiziniais pojūčiais, regėdami kojinėmis apmautas kojas, pati moteris su šiais aksesuarais atrodo erotiška. Moteris su pėdkelnėmis tokiems ketinimams tarsi užsidariusi. Šią problemą galima įveikti apsimovus pėdkelnes su skeltukais, tačiau klasikinis kojinių ir dirželio erotiškumas gerokai didesnis.

Jūsų apatiniai drabužiai jam dar labiau patiks, jeigu prieš eidama į parduotuvę savo išrinktajam pa-rodysite katalogą ir pasiteirausite, ką jis labiausiai mėgsta. Galite ir nepirkti to, kas jam patiko. Bet kai pasirodysite visu grožiu, jis manys, jog taip apsivilkote todėl, kad to norėjo jis, o ne todėl, kad pati panorote seksualiai atrodyti.

Neatsisakykite sekso žaisliukų

Galbūt seksualinio pasitenkinimo jums reikia dažniau nei jūsų vyrui.

Jeigu mylimasis retai nori mylėtis, šį seksualinį neatitikimą jis gali kompensuoti sekso žaisliukais. Žinoma, jeigu jums jie patinka.

Jo seksualinė pareiga – patenkinti jus. Ir jūs privalote suteikti jam malonumą. Jeigu jus auklėjo griežtai, išbandykite šią naują patirtį ir savo šeimyninį gyvenimą paverskite harmoningu.

Mylimasis kvepia mylimuoju

Mums taip ilgai kimšo į galvą, kad švarus žmogus negali skleisti jokio kvapo, kad raukomės užuodę bet kokį žmogaus kūno kvapą. Be abejonės, intymiuose santykiuose asmeninė higiena privaloma. Tačiau daugelis patyrusių moterų mano, kad nėra nieko geriau, kaip meilės naktį įkvėpti mylimojo spermos kvapą.

Nors prieš beprotiškai drąsius seksualinius veiksmus moterys smarkiai sutrinka, įdomiausia, kad visa tai joms visiškai nekenkia. Ir net gali suteikti itin vertingos patirties.

Meilės aromatai

Daugeliui vyrų malonus moterų apatinių baltinių kvapas. Jie įkvepia moteriškų kelnaičių kvapą, kuris juos labai jaudina. Tai savotiškas visapusiškas intymumas – neatsiejama aktyvaus ir dažno lytinio gyvenimo dalis. Tai netgi daugiau nei seksas – visiškas pasitikėjimas. Jeigu esate pasirengusi parodyti ir priimti tokį pasitikėjimą, jūsų seksualiniai santykiai taps tokie, apie kokius galima tik svajoti.

Nelaikykite liežuvio už dantų

Mylėdamiesi nebijokite apie viską kalbėtis su partneriu. Išbandykite tai, ko norite. Jeigu manote, kad seksualinis „plūdimasis“ - ne jums, paeksperimentuokite, gal patiks. Papasakokite savo fantazijas, net jeigu nenorite jų įgyvendinti. Didžiausio seksualinio susijaudinimo metu daugeliui kyla minčių, kurių būdami normalios būsenos net neprisimena. Jeigu nutarsite jomis pasidalinti su partneriu, galite ir jam sukelti susijaudinimą.

Neatsisakykite specialistų pagalbos

Visi vyrai nori tikėti, kad jie – geriausi meilužiai pasaulyje. Tik nedaugelis moterų ryžtasi jiems pasakyti teisybę. Lygiai taip pat nedaugelis vyrų savo partnerėms gali pasakyti, kad lovoje jos kerėpliškos ir šaltos.

Kai persišaldote, nesigėdindami einate pas gydytoją. Neraudonuojate iš gėdos, kai atiduodate remontuoti skalbimo mašiną. Tai kodėl jums gėda ieškoti seksologo pagalbos, jeigu seksualinis gyvenimas ritasi žemyn?