Dizaineris kūrė savo modelius pasinaudodamas gausybe tik jam vienam būdingų būdų, surasdamas naujus linksmus bei prabangius metodus, kaip šiuolaikiškai pateikti klasikinį trijų dalių kostiumėlį: kartais ant trumpo kostiumėlio aprengdamas berankovį švarką, arba žemę šluojantį paltą, derantį prie elektrik – mėlynos bei juodos spalvų tvido – netgi, nors ir gali skambėti absurdiškai – aprengdamas klasikinį švarkelį ant tvido palaidinės bei moteriškų trumpikių.

Kurdamas dailiai sukirptus kostiumėlius su kelnėmis bei vėjavaikiškus mini sijonėlius, panašius į ledo šokėjų drabužius, jis naudojo odą. Pikantiškai prabangi nuotaika buvo išlaikyta dėka išpūstų striukių su gobtuvais, padabintais juostelėmis ant šonų, Chanel klasikinė rankinė buvo panaudota kaip segtuvas, pridengiantis naivius drabužių šablonus, o klasikiniai Chanel kaspinai vietoj diržo kabojo ant klubų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją