Liudininkai tvirtina, kad K.Rocką, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Bobas Richie, įsiutino jo žmonos vaidmuo parodijų filme, kuriame Sachos Barono Coheno vaidinamas kazachų žurnalistas Boratas keliauja po Ameriką, trokšdamas susitikti su šviesiaplaukiu sekso simboliu.

Artimas poros draugas tinklalapiui "pagesix.com" pasakojo: "(Filmo prodiuseris) Ronas Meyeris savo namuose surengė "Borato" peržiūrą, į kurią pasikvietė grupę žmonių, tarp jų ir Pam su Bobu. Bobas šį filmą matė pirmą kartą ir jam jis labai nepatiko".

"Bobas pradėjo šaukti ant Pam, teigdamas, kad ji pati save pažemino. Visų akivaizdoje jis rėkė: "Tu esi ne kas kita kaip kekšė! Tu esi šliundra! Kaip galėjai filmuotis šiame filme?". Buvo labai nemalonu".

"Pam tikėjosi, kad jis žiūrės šį filmą su humoro jausmu. Jai nuo pat pradžių patiko filmuotis šioje juostoje. Tačiau jo reakcija viską sugadino. Nuo to vakaro tarp jų atsirado ledo siena", - pažymėjo šaltinis.

P.Anderson skyrybų prašymą padavė pirmadienį, su K.Rocku pragyvenusi mažiau negu keturis mėnesius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją