E.Campbellas prikėlė savo komandą kovai, kai trečiajame kėlinyje pataikė 3 tritaškius iš eilės ir 17 taškų deficitą sumažino iki 3. Po penkto amerikiečio tritaškio pačioje rungtynių pabaigoje ekipas skyrė vos taškas (67:68), tačiau persverti rezultatą nebeliko laiko.

Iš viso šiame mače E.Campbellas pataikė visus 6 mestus dvitaškius, 5 tritaškius iš 7, atkovojo 8 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir perėmė 2 kamuolius.

„Džiaugiuosi, kad pataikiau kelis sunkius metimus, tačiau gaila, kad jie neatnešė mums pergalės“, – po mačo asmeninio rezultato nesureikšmino E.Cambellas.

Antras savaitės naudingiausiųjų sąraše liko Pirėjo „Olympiakos“ gynėjas Henry Domercantas, į Bolonijos „Climamio“ krepšį įmetęs 29 taškus (7/8 dvit.), atkovojęs 4 kamuolius, atlikęs 2 rezultatyvius perdavimus ir perėmęs 2 kamuolius. Jo naudingumo balas – 30.

Trečią vietą pasidalijo Belgrado „Partizan“ puolėjas Luka Bogdanovičius ir Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkas Simas Jasaitis. Abu surinko po 29 naudingumo balus.

L.Bogdanovičius pelnė 17 taškų, pataikydamas visus 4 metus tritaškius, atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 6 varžovų pražangas ir nė karto nesuklydo.

Tuo tarpu S.Jasaitis pelnė 27 taškus, pataikydamas 6 iš 8 dvitaškių ir 3 iš 4 tritaškių, atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir taip pat nė karto nesuklydo.