Įvarčius nugalėtojams pelnė Joe Sakic (Džo Sakičius) ir Shjonas Podeinas (Šjonas Podeinas).

Šeimininkų ekipos vartininkas Patrickas Roy (Patrikas Rojus) atrėmė 23 varžovų smūgius ir pirmą kartą šį sezoną į savo vartus nepraleido nė vieno įvarčio. Iš viso per savo karjerą taip sėkmingai P. Roy žaidė 49-erias NHL rungtynes.

Tarp visų lygos vartininkų tik Dalaso "Stars" klubui atstovaujančio Edo Belfouro (Edo Belfuro) rodikliai geresni: NHL čempionatuose jis 51 kartą į savo vartus nepraleido nė vieno įvarčio.

Į antrąją vietą absoliučioje NHL įskaitoje iškopė Fynikso "Coyotes" ledo ritulininkai (23 tšk. - 9 pergalės, 1 pralaimėjimas ir 5 lygiosios), antradienį svečiuose rungtynes su Los Andželo "Kings" po pratęsimo baigę taikiai - 3:3 (0:1, 2:1, 1:1, 0:0).

Nugalėtojams, kurie nepralaimėjo dvyliktųjų reguliariojo sezono rungtynių iš eilės, įvarčius pelnė Landonas Wilsonas (Lendonas Vilsonas), Keithas Tkachukas (Keitas Tkačiukas) ir Shane'as Doanas (Šeinas Dounas).

Du įvarčius šeimininkams pelnė Glenas Murray (Glenas Miurėjus), Robo Blake'o (Robo Bleiko) įvartis trečiajame kėlinyje išlygino rezultatą.

Likusiuose antradienio NHL mačuose pergales namuose iškovojo abu Niujorko klubai: "Islanders" 2:1 nugalėjo Nešvilio "Predators", o "Rangers" 4:3 įveikė Edmontono "Oilers".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją