Konfliktų sprendimų niuansų „Instagram“ paskyrą „kai_susitinkam“ kuriančios specialistės poras moko savo vedamuose seminaruose „Konfliktų sprendimas poroje: viskas, ką būtina žinoti“. Remdamosios darbo su klientais patirtimi juodvi tikina, kad poroms dažnai būna neaišku, kaip spręsti kylančius konfliktus. „Kartais atrodo, kad meilė ir prisitaikymas padės išspręsti sunkumus. Tačiau konfliktų vengimas yra trumpalaikis sprendimas, kuris dažniausiai veda tik prie gilėjančių problemų ir nesusipratimų, – sako M. Vickutė-Bradauskienė. – Porų santykiuose konfliktai neišvengiami. Todėl labai svarbu turėti žinių ir įrankių, kurie padėtų juos sėkmingai spręsti.“

Savo įžvalgomis apie porų konfliktus ir vertingais patarimai, kaip geriausia juos spręsti, M. Vickutė-Bradauskienė ir M. Dailidė pasidalijo su Delfi Šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją