Anot Kardokų Gamtos mokyklos atstovo Šarūno Jankausko, po praūžusios vėtros mokyklos personalas sunkiai rinko žodžius:

Kardokų Gamtos Mokyklos nuotr.

„Darželio ir mokyklos aplinka buvo paversta į nuolaužų, šakų ir vėjovartų nusietą plotą. Mintis, kad už dienos čia rinksis daugiau nei du šimtai mokinių, kėlė ne tik nerimą, bet ir siaubą. Laimei, viena iš pamatinių mokyklos vertybių yra Bendruomenė, ją sudaro Ugdytojai, Tėvai, Vaikai ir aplinkiniai gyventojai, jie padarė stebuklą. Ugdomosios erdvės jau paruoštos rytojaus šventei ir tolimesniam ugdymo procesui.

Kardokų Gamtos Mokyklos nuotr.

Nuoširdus ačiū visiems bendruomeniškiams, atidėjusiems kasdieninius rūpesčius, nepabūgusiems permainingo oro ir kibusiems į bendrą darbą. Tokios situacijos, tokie iššūkiai tik sutvirtina bendruomenę ir užtvirtina, kad pasirinkome tikrai tvirtas pamatines vertybes – ugdomąją terpę: Bendruomenė, Žmogus ir Gamta“, – rašė švietimo įstaigos atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)