Jau aštuntus metus organizuotame konkurse šiais metais dalyvavo 167 klasių iš visų Lietuvos regionų, skaičiavo Delfi pardavimų grupės vadovas Arnas Skardžius. Susumavus rezultatus matyti, kad šiais metais aktyviausios buvo Vilniaus miesto mokyklos, o skaičiuojant pagal mokinių amžių – 4–7 klasių mokiniai. Kiekviena klasė, konkurso puslapyje pasidalijusi originalia savo nuotrauka, kvietė už ją balsuoti, ir tai palaikantieji darė itin aktyviai. A. Skardžius pasidžiaugė, kad balsavimas šiemet buvo išties rekordinis.

Kartu su „Xiaomi“ mažmeninės prekybos Baltijos šalyse vadovu Tomu Valantinu aptardami šių meto konkurso dalyvius jiedu pasidžiaugė, kad Lietuvos mokiniai – labai patriotiški, daugelis savo nuotraukose pozavo pasitelkę valstybinę atributiką, taip pat – mokantys dirbti kompiuteriu. Tą išdavė daugybė konkursui pateiktų kūrybiškų koliažų, kurie puikiai įrodė – originalumui ribų nėra.

Atėjus laikui paskelbti nugalėtojus į bendrą finalininkų krūvą buvo sumesti 5 daugiausia balsų konkurse pelniusios ir 5 komisijos kūrybiškiausiomis išrinktos klasės. Nugalėtojai paaiškėjo burtų keliu:

3 vieta – Senamiesčio progimnazijos 3 B klasė
2 vieta – Vilniaus r. Rudaminos Ferdinando Ruščico gimnazijos 5b klasė
1 vieta – Šilutės r. Vainuto gimnazija

Tiesioginiame eteryje susisiekus su pirmąją vietą konkurse nuskynusios klasės auklėtoja Asta ši negalėjo patikėti savo sėkme. „Esame apstulbę ir visi laimingi! Ačiū!“ – telefonu džiūgavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją