Triukšmas toks, kad primena Federiko Fellini filmą „Orkestro repeticija“. Visi kalba vienu metu. „Ir kaip jie susikalba?“ – neretai kyla klausimas mums – lietuviams, greta studijuojantiems degustuojamų picų skirtumus. O ir šiaip, ir apskritai, kažkas čia ne taip. O ne taip yra tai, kad vėlų vakarą picerija pilna ne tik pensininkų, jaunimo ir jų tėvų, bet ir įvairiausio amžiaus vaikų. Juk mūsiškiai šią valandą jau greičiausiai įsijungę „Labanakt vaikučiai“.

Ir dar yra daug ne taip.

Pavyzdžiui, kad vaikai kartu su tėvais vėlai vakarieniauja. Nes tai vienintelis laikas, kai visa šeima gali susėsti kartu. Nes juk darbo diena baigiasi šeštą valandą, vėliau – tiek tėvai tiek ir vaikai – sportuoja, lanko būrelius ir klubus. Niekam nenuostabu, kad restoranas pilnutėlis aštuntą valandą ir vėliau, o ne bet kuriuo dienos metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)