Garbė tapti Barbės modeliu Didžiojoje Britanijoje papildė aktorės Helen Mirren svarbiausią fantastiškų pasiekimų sąrašą. H. Mirren jau turi Britų imperijos damos titulą, yra laimėjusi „Oskarą“, turi žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje, o dabar dar tapo lėlės Barbės prototipu.

„Aš esu visiškai pakerėta savo Barbės. Ką tik pirmą kartą ją pamačiau, ir jos detalių grožis tikrai išskirtinis“, – sakė aktorė ir lėlės Barbės modelis Didžiojoje Britanijoje Helen Mirren.

Komikė Enissa Amani lėlės Barbės modeliu Vokietijoje buvo paskelbta už savo, kaip „stand-up“ komikės, karjerą bei kovą už žmogaus teises.

„Gauti savo atvaizdo lėlę Barbę ir būti pripažintai tarptautiniu mastu kartu su tokiomis iškiliomis moterimis ir tokiais garsiais vardais... Niekada nemaniau, kad mano vardas čia, Vokietijoje, tarp jų pateks. Tai neįtikėtina“, – teigė komikė ir lėlės Barbės modelis Vokietijoje Enissa Amani.

Barbės gaminamos 35 odos atspalvių, devynių kūno tipų ir su 97 šukuosenomis. Tarp jų taip pat yra lėlių su neįgaliojo vežimėliais, Dauno sindromu, baltme, pliusinio dydžio Barbių ir lyties atžvilgiu neutralių lėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją