Nors ši energija bus labiau orientuota į visuomenės gerovę, tai nesutrukdys jums aukoti ir savo svajonių bei troškimų.

Galbūt nenorėsite išeiti iš kelio, kad pritrauktumėte viską, kas jums skirta, tačiau dažnai Visata reikalauja, kad būtumėte gyva manifestacija to, kas esate nuo gimimo.

O kadangi 2024 m. vasarį nė viena svarbi planeta nebus retrogradinė, tai reiškia, kad Visata visą savo energiją nukreipia į tai, kas nauja.

Šis mėnuo palankus susitelkti į gyvenimo, karjeros ar santykių pradžią, nes pasitikėsite savo veiksmais, nejausdami poreikio taikytis prie kitų lūkesčių.

2024 m. vasarį rizikuokite ir siekite to, ko trokštate, nes šiuo metu Visata jus aktyviai palaiko. Atkreipkite dėmesį į vasario 16–18 d. energiją, kai bus palankios Plutono, Saulės, Marso, Merkurijaus ir Veneros, esančių Vandenio ženkle, pozicijos.

Tai padės jums paisyti savo intuicijos ir sėkmingai įgyvendinti savo siekius.

2024 m. vasario mėn. nėra ribų tam, ko galite siekti ar kurti.

Svarbu suvokti, kad kartais nedidelis pokytis gali lemti reikšmingą rezultatą. Nėra geresnio būdo pakeisti situaciją ir pritraukti sėkmę nei priimti sprendimą tiesiog būti savimi.

Kokia bus laimingiausia diena jūsų Zodiako ženklui 2024 m. vasario 1–29 d.:

Laimingiausia diena Avinui: ketvirtadienis, vasario 8 d.
Sėkmingiausia diena Jaučiui: vasario 17 d., šeštadienis
Laimingiausia diena Dvyniams: šeštadienis, vasario 17 d.
Sėkmingiausia diena Vėžiui: vasario 18 d., sekmadienis
Laiminga diena Liūtui: pirmadienis, vasario 19 d.
Laimingiausia diena Mergelėms: vasario 8 d., ketvirtadienis
Sėkminga diena Svarstyklėms: vasario 8 d., ketvirtadienis
Laimingiausia diena Skorpionui: 2024 m. vasario 8 d., ketvirtadienis.
Šaulio laimingiausia diena: šeštadienis, vasario 24 d.
Sėkmingiausia diena Ožiaragiui: vasario 24 d., šeštadienis
Sėkmingiausia diena Vandeniui: vasario 17 d., šeštadienis
Sėkmingiausia diena Žuvims: pirmadienis, vasario 19 d.

Laimingiausia diena Avinui: vasario 8 d., ketvirtadienis

Cerera yra Ožiaragyje, jūsų karjeros namų valdove. 2024 m. vasarį skirkite laiko pasėti naujas kūrybiškumo sėklas savo karjeroje.

Asteroidas Cerera persikels į Ožiaragio ženklą, pabrėždamas, kad reikia susitelkti į tai, ką norite auginti šiame naujame savo gyvenimo etape.

Cerera savo energiją sutelkia į gausą, vaisingumą ir jausmą, kad jumis rūpinasi, todėl galite suvokti, kad jums seksis geriau, jei sulėtinsite tempą ir sutelksite energiją į tai, ką iš tikrųjų norite auginti.

Kai pradėsite dirbti prie šio pokyčio savo gyvenime, jis taps dar svarbesnis, nes Plutonas ką tik išėjo iš šio ženklo, o tai reiškia, kad tam tikras skyrius ar veikimo būdas baigėsi.

Šioje naujoje erdvėje siekdami naujų aukštumų, pasistenkite pagalvoti, kaip galėtumėte geriau dirbti su kitais arba paprašyti pagalbos.

Sėkmė daug saldesnė, kai ja dalijamasi.

Sėkmingiausia diena Jaučiui: šeštadienis, vasario 17 d.

Žvaigždynas Vandenio ženkle yra jūsų sėkmės namuose.

Artėjate prie itin sėkmingo gyvenimo laikotarpio, nes 2024 m. vasario 16–18 d. Plutonas, Saulė, Marsas, Merkurijus ir Venera susilieja Vandenio ženkle.

Vandenio energija valdo jūsų sėkmės namus, kurie gali valdyti darbo ir profesinius reikalus. svajones arba tai, kaip jus mato kiti.

Kadangi šiame maištingame oro ženkle yra tiek daug energijos, svarbu atkreipti dėmesį į naujus pasiūlymus ar galimybes, kurios gali išvesti jus iš komforto zonos.

Saulė, Marsas ir Merkurijus Vandenio ženkle užtikrina, kad jūsų veiksmai atitiktų jūsų tiesą, o Venera padės susitelkti ne tik į tai, ką mėgstate, bet ir į tai, kaip tai darant pasiekti finansinės gausos.

Nors Plutonas dar tik pradeda judėti Vandenio ženklu, kuriame praleis ateinančius du dešimtmečius, galite tikėtis, kad jūsų karjeroje atsivers naujas įvykis ar kelias, todėl būtinai atkreipkite dėmesį į dieviškuosius Visatos ženklus.

Laimingiausia diena Dvyniams: šeštadienis, vasario 17 d.

Vandenio žvaigždynas reiškia, kad sėkmė yra jūsų namuose.

Nors 2023 m. gal ir nesijautėte tikruoju savimi, viskas, ką manote praradę, netrukus sugrįš dešimteriopai; nuo vasario 16 iki 18 d. Vandenis – jūsų sėkmės namų valdovas.

Pasinaudokite šiuo laiku, kad pradėtumėte bet kokius naujus žingsnius savo karjeroje, gyvenime ar santykiuose.

Nors Vandenis valdo visus jūsų sėkmės reikalus, tai taip pat gali reikšti, kad jus traukia grįžti į mokyklą arba keliauti.

Svarbiausia šiuo metu leisti sau plėstis į naujas ir įdomias sritis.

Jums kaip tik prasideda neįtikėtini metai ne tik dėl to, kad Plutonas dabar apšviečia jūsų sėkmės namus, bet ir dėl to, kad sėkmės planeta Jupiteris gegužės 25 d. persikels į jūsų Dvynių ženklą.

Nemanykite, kad turite suspėti viską padaryti pagal tam tikrą grafiką; užuot tai darę, priimkite natūralų procesą, į kurį jus veda Visata.

Sėkmingiausia diena Vėžiams yra sekmadienis, vasario 18 d.

Saulė Žuvų ženkle yra jūsų gausos namų valdovė.

Vis dar gaudote kvapą po to, kai sausio 20 d. Plutonas iš Ožiaragio persikėlė į Vandenį, tačiau tai nereiškia, kad jūsų laukia įdomūs, teigiami pokyčiai.

Pastarieji keleri Plutono Ožiaragyje metai jums buvo neįtikėtinai sudėtingi, nes įvairaus pobūdžio santykius ir partnerystę reikėjo peržiūrėti, o kai kurie iš jų nebuvo nutraukti.

Įžengus į naują gyvenimo etapą, svarbu leisti sau vėl pradėti svajoti, o Saulė Žuvų ženkle būtent tai ir leis jums padaryti.

Saulė Žuvų ženkle apšviečia jūsų gausos namus, o tai gali padėti jums pajusti daugiau vilties dėl kuriamo naujo gyvenimo etapo.

Pasinaudokite šia energija, kad apmąstytumėte, kas jums teikia laimę ar jaudulį, nes nuo jūsų priklausys, ar 2023 m. sukurtą erdvę užpildysite tuo, kas iš tiesų rezonuoja su jūsų siela.

Nepalikite akmens ant akmens artėdami prie šios savo gyvenimo dalies, eksperimentuodami su tuo, kas jums teikia malonumą, nes džiaugsmas visada yra tiesiausias kelias į gausą, kurios siekiate.

Laimingiausia diena Liūtui – pirmadienis, vasario 19 d.

Šiaurinis mazgas ir Chironas Avino ženkle yra jūsų plėtros sektoriuje.

Prieš pradėdami skristi, pirmiausia turite suvokti, kas jus stabdė visus šiuos metus.

Jus supo naujos galimybės ir naujovių siekis, tačiau vis dėlto buvo kažkas, ko bijojote ir dėl ko tam tikra prasme gailėjotės.

Nepriklausomai nuo to, kas nutiko anksčiau, niekada nevėlu mokytis, gydytis ir pasinaudoti Visatos teikiamomis dieviškomis augimo galimybėmis.

Šiaurinis mazgas ir Chironas susitiks Avine, išryškindami jūsų plėtros sektorių ir leisdami jums geriau suvokti, kas jus stabdo.

Nors esate žinomas kaip džiunglių karalius ir esate palyginti bebaimis, vis dar puoselėjate nesėkmės baimę.

Negalite grįsti savo ateities tuo, kas įvyko praeityje; vietoj to turite suvokti, kad viskas, kas jus supa dabar, vyksta būtent dėl to, kad jums skirta tuo pasinaudoti.

Leiskite sau rizikuoti, nes tai bus geriausia, ką galite padaryti dėl savęs.

Sėkmingiausia diena Mergelėms – ketvirtadienis, vasario 8 d.

Tiesioginis Vestos ženklas Dvyniuose yra jūsų profesinių siekių namuose.

Didžioji 2023 m. dalis sukosi apie jūsų asmeninį gyvenimą, ir nors esate be galo dėkingi už visus įvykusius pokyčius ir palaiminimus, vis dėlto normalu, kad norite sau daugiau.

Tai buvo pusiausvyros ieškojimas, ir jūs vis dar galite su ja grumtis, nes yra skirtumas tarp susitelkimo tik į tai, kas laukia ateityje, ir išlikimo dabarties akimirkoje bei sėkmės pojūčio troškimo.

Asteroidas Vesta valdo jūsų vidinę ugnį ir tai, kas jus uždega iš vidaus.

Vestai persikėlus į Dvynius, būsite kupini naujai atrastos energijos, kurią galėsite nukreipti į savo profesinius siekius.

Pasinaudokite tuo ir sutelkite dėmesį į tai, ko norite iš savo karjeros ar specialybės, jei vis dar studijuojate.

Dabar tinkamas metas pripažinti, kad nesvarbu, koks geras būtų jūsų asmeninis gyvenimas, tai nereiškia, kad netrokšite asmeninės sėkmės.

Sėkmingiausia diena Svarstyklėms: ketvirtadienis, vasario 8 d.

Vesta yra tiesiai Dvyniuose, jūsų kelionių namuose.

Nors 2023 m. jau išėjote iš savo komforto zonos, tai tik pradžia to, kas jūsų laukia naujaisiais metais. Jūsų gydymas ir augimas sugrįžo, nes nusprendėte daugiau dėmesio skirti sau, o ne kitiems.

Nors iš pradžių tai galėjo atrodyti nenatūralu, pradedate suvokti, kad labiau nei bet kas kitas nusipelnėte to paties laiko ir dėmesio, kurį nesavanaudiškai skyrėte kitiems.

Asteroidui Vestai judant link Dvynių, galite būti paskatinti daugiau energijos skirti kelionėms. Tai gali būti kelionės malonumo, darbo, mokymosi ar jų derinys.

Tačiau šiais metais kelionės jums reiškia ne tik įdegį ir atogrąžų gėrimą.

Su naujai atrastu laisvės pojūčiu pradėsite tyrinėti.

Tai jūs iš naujo įsivaizduojate save pasauliui, o vasario mėnesį pasinaudoję tiek trumpalaikėmis, tiek ilgalaikėmis kelionių galimybėmis, susikursite daugiau tokio gyvenimo, kokio siekiate.

Laimingiausia diena Skorpionui: 2024 m. vasario 8 d., ketvirtadienis

Cerera Ožiaragio ženkle, jūsų bendravimo sektoriuje.

Neabejotina, kad esate emociškai ir dvasiškai gilus ženklas, tačiau išreikšti savo jausmus žodžiais ar apginti save dažnai reikia mokytis.

Nuo 2008 m. Plutonas lėtėja Ožiaragio ženkle, todėl keičiasi jūsų mąstymas ir tai, kaip išreiškiate save kitiems. Tai ne tik pakeitė jūsų santykius, bet ir leido pasiekti profesinės sėkmės, apie kurią iš tiesų svajojote.

Dabar, kai Plutonas persikėlė į Vandenį, vasario 8 d., ketvirtadienį, asteroidas Cerera persikels į Ožiaragį ir padės jums užauginti naujos pradžios sėklas.

Nors Cerera leidžia jums priimti aplink jus esančią derlingą gausą, ji taip pat užtikrina, kad atsisakysite savo vertės jausmo ir pagarbos tam, ko nusipelnėte.

Pasinaudokite tuo, kad įgyvendintumėte naujas idėjas, įsitrauktumėte į naują vaidmenį darbe arba žengtumėte pirmą žingsnį romantiniame gyvenime.

Jau turite raktus nuo durų, kurios, kaip tikitės, atsivers jums 2024 m. Jums tereikia žengti pirmąjį žingsnį.

Laimingiausia Šaulio diena: šeštadienis, vasario 24 d.

Mėnulio pilnatis yra Mergelėje, jūsų reputacijos namuose.

Jums tai buvo įdomus perėjimas į 2024 m., nes vis dar tikitės atlygio už energiją, kurią įdėjote į savo gyvenimo pertvarkymą visais geriausiais būdais.

Galiausiai visi užauga, o kartu su tuo ateina ir sprendimas ne tik būti savimi, bet ir būti tokiam, kokį jį suvokia kiti.

Kalbama ne tik apie teigiamą reputaciją ar darbštumą, bet ir apie realų suvokimą, kad tai, kaip jus mato kiti, atspindi jūsų vidinę tiesą.

Jums, Šauliai, tiesos paieškos tęsiasi visą gyvenimą, tačiau, pilnaties Mėnuliui Mergelėje kylant į jūsų reputacijos namus, gali būti, kad būtent ši kelionė apsuks ratą.

Dėl Vandenio energijos šiame jūsų gyvenimo sektoriuje padidėjus gebėjimui aiškiau bendrauti, galėsite pasirodyti kaip pats tikriausias savo „aš“.

Laiminga moteris namuose

Nors už savo pastangas tikėjotės piniginio atlygio, jausmas, kad dabar esate matomi ir gerbiami tokie, kokie iš tikrųjų esate, suteiks jūsų gyvenimui naują gausos pojūtį.

Sėkmingiausia diena Ožiaragiui: šeštadienis, vasario 24 d.

Pilnatis Mergelėje – jūsų žinių srityje.

Visada stengsitės daugiau sužinoti ne tik dėl paties mokymosi, bet ir dėl to, kad sugebėtumėte tai panaudoti sėkmei pasiekti.

Tačiau reikalas tas, kad kartais ne pagyrimai ar uždirbti pinigai, o pati patirtis prideda turtingumo, kurio trokštate iš gyvenimo.

2024 m. dėl likimo mazgų daugiausia dėmesio skirsite profesinio ir asmeninio gyvenimo derinimui, tačiau svarbus suvokimo momentas ateis per pilnatį Mergelėje.

Pilnatis Mergelėje nušviečia jūsų žinių lauką, todėl iškyla švietimo, universiteto ar astrologijos arba kulinarijos kursų, apie kuriuos svarstėte, temos.

Tai sukuria erdvę ne tik žinių siekiui, bet ir patirčiai kurti kažką naujo.

Kai galite rinktis naują gyvenimo kelią nesijaudindami, kur jis nuves, jūs taip pat paklūstate dieviškajam planui, kurį jums yra parengusi Visata.

Laimingiausia diena Vandeniams: šeštadienis, vasario 17 d.

Vandenio žvaigždynas yra jūsų namuose.

Tai nebūtų metų pradžia, jei iš naujo neįvertintumėte savęs ir to, kaip norite gyventi.

Šiais metais jūsų laukia neįtikėtinai geras laikas, nes vasario 17 d., šeštadienį, Vandenio namuose Stelijus pasiekia viršūnę.

Plutonas, Saulė, Marsas, Merkurijus ir Venera vasario 16–18 d. bus Vandenio ženkle.

Būkite budrūs ir stebėkite įvykius, kurie klostysis maždaug tuo metu, nes bus užuominų apie tai, koks bus šis naujas jūsų gyvenimo etapas.

Plutonas dar tik pradeda savo laiką Vandenio ženkle, o tai reiškia, kad tai bus gilus vidinio augimo jausmas, nes padidės jūsų traukos galia.

Galvokite apie šį laiką kaip apie galimybę gyventi tokį gyvenimą, kuriam ruošėtės. Jūs patys nuspręsite, kas jums skirta ir į ką investuosite savo energiją.

Kuo labiau pasitikėsite savimi ir visiškai priimsite savo radikalųjį „aš“, tuo labiau suprasite, kodėl viskas turėjo įvykti būtent taip.

Šiuo svarbiu metu nesislėpkite, o parodykite pasauliui, kas iš tikrųjų esate, kad pritrauktumėte viską, ko kada nors troškote.

Sėkmingiausia diena Žuvims – pirmadienis, vasario 19 d.

Šiaurinis mazgas ir Chironas Avino ženkle yra jūsų finansų sektoriuje.

Pinigai yra tik dvasinis sandoris, o tai reiškia, kad turtas ir gausa ne trukdo gyventi prasmingą gyvenimą, bet yra jam būtini.

Pastaruosius kelerius metus gydėtės ir iš naujo vertinote savo santykį su pinigais.

Tačiau per šį darbą jūsų gyvenime atsivers didžiulės galimybės. Visas šis pasiruošimas buvo skirtas tam, kad, kai ateis finansinė gausa dėl karjeros, investicijų ar kitų priemonių, sugebėtumėte su ja tinkamai elgtis.

Visata niekada neduos daugiau, kol neparodysite, kad galite tvarkytis su tuo, ką jau turite.

Vasario 19 d., pirmadienį, Šiaurės mazgui ir Chironui susitikus Avino ženkle, atkreipkite dėmesį į tai, kokių pasiūlymų gausite.

Ši jūsų gyvenimo sritis bus labai aktyvi visus metus, nes Šiaurės mazgas ir toliau atneš didesnių turtų galimybių. Tačiau tai, ką gausite vasario mėnesį, duos toną viskam kitam.

Nepamirškite, kad esate ne tik verti finansinės laisvės, bet ir sunkiai dirbote, kad ją užsitarnautumėte.

Dėmesio: horoskopai yra pramoginio pobūdžio turinys, tad galite rinktis – tikėti jais arba ne.