Namų jaukumo

Anya neprašo „iPad“ ar brangių technologijų. Jai pakaktų „Playmobil“ mokyklinio autobuso, kelių žaidimų, šokolado ir sausainių. Tiesa, dar ji nori sniego per Kalėdas ir skrebučio. Kalėdų Senelis negalės ignoruoti tokio gražaus prašymo: „Brangus Kalėdų Seneli, jeigu esu labai gera mergaitė, ar galėtum atnešti man „Playmobil School Bus“, kelis žaidimus, lipdukų knygą, šokoladą ir sausainių, kalėdinio sniego ir skrebutį“.

Dovanos kitiems

Bentley laiškas trumpas ir neįtikėtinai mielas. Užsikrėtęs labdaringa dvasia, vaikas nori, kad nepasiturintys vaikai taip pat turėtų nuostabias Kalėdas: „Brangus Kalėdų Seneli, ką tik pradėjau eiti į mokyklą ir buvau tikrai geras berniukas. Yra keletas dalykų, kurių norėčiau Kalėdoms, tačiau labiausiai norėčiau, kad atsiųstum dovanų neturtingiems vaikams ir šeimų neturintiems vaikams“.

laiškas, Kalėdos, Kalėdų senelis, vaikas, norai

Kimberly ir Rowanas rūpinasi Kalėdų seneliu

Dauguma vaikų prisimena Kalėdų Senelio atvykimui įdėti tradicinį pyragėlį su įdaru ir morką Rudolfui: „Kalėdų Seneli, Kalėdoms tikrai norėčiau sniego. Rowanas tikrai norėtų kažko naujo žaidimui ir šokoladinių saldainių, nes juos labai mėgsta… Būk atsargus šiais metais ir nesijaudink dėl lojimo. Tai mūsų naujas šuo Baxteris“.

Zacas negali sulaukti, kada užaugs

Berniuko kartojamas prašymas padovanoti ūsus išties kažką reiškia. Dar jis norėtų žaislinio šuniuko: „Brangus Kalėdų Seneli, ar negalėčiau Kalėdoms gauti ūsų, dar vienų ūsų, ir mažyčių ūsų, taip pat žaislinį šuniuką su akiniais, ūsais ir raudonais marškinėliais“.

Lolos svajonės nemenkos

Tikra tiesa, jeigu svajonių namo nepaprašysi, tai ir negausi. Lola rašo savo laiške: „Mielas Kalėdų Seneli, norėčiau rožinės pilies su plaukimo baseinu, naujos striukės su gėlėmis, naujos kačių lovos savo katėms Bellai ir Freddy, naujų kojinių, šampūno ir kondicionieriaus mano mamytei, naujų drabužių mano senelei, naujo laikrodžio tėčiui, naujos kėdės prie mano mėlyno stalo, naujo chalato mano seneliui, naujo – mamytei, naujų batų, apkloto su Bella ir Freddy“.

Katie galvoja apie savo šeimą

Septynerių metų Katie viliasi, kad Kalėdų Senelis laikosi gerai, kaip ir jo žmona bei elniai. Tada ji prašo įvairių dovanų savo šeimai, tarp kurių ir kremas po skutimosi tėčiui bei šokoladas močiutei: „Mielas Kalėdų Seneli, norėčiau, jei įmanoma, žaidimų kėdės ir dažų, gero kremo po skutimosi tėčiui ir šokolado senelei“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją