Kad ir kokio amžiaus būtumėte, niekada nebūsite per senas iš moliūgo pasigaminti žibintą. Nors šią sezoninę tradiciją puoselėja įvairaus amžiaus žmonės, beveik visi naudoja tą pačią techniką: pro nupjautą moliūgo viršų išskobia vidų, įstato žvakę ir tuomet vėl uždengia dangtį.

Tačiau vaizdo įraše, kuris išplito tinkle „TikTok“, teigiama, kad dauguma žmonių visą gyvenimą moliūgus drožinėjo neteisingai – žmones pribloškia kur kas lengvesnė vienos moters technika, rašo mirror.co.uk. Senjorė, kurios paskyra @brunchwithbabs gali pasigirti daugiau nei 2,6 mln. peržiūrų, palieka žmones be žado, kai nupjauna ne moliūgo viršų, o jo apačią.

Moters pamoką, kaip iš tiesų reikia skaptuoti moliūgus, galite pamatyti ČIA.

Babs, sulaukianti daugybės sekėjų ir prisistatanti „visų žmonių močiute“, iš pradžių pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pademonstravo, ką reikėtų ir ko nereikėtų daryti, gaminant iš moliūgų žibintus.

Tačiau žiūrovai lieka priblokšti, kai ji peiliu nupjauna ne moliūgo viršų, o apačią – šis genialus metodas užtikrina, kad moliūgas stabiliau laikysis virš žvakės.

O svarbiausia, kad dėdami moliūgą ant žvakės, o ne žvakę kišdami į išskobto moliūgo vidų, nenusideginsite rankos.

Komentuodama „virusinį“ vaizdo įrašą, kuris buvo peržiūrėtas daugiau kaip 24,6 mln. kartų, Babs pridūrė: „Moliūgą skobkite iš apačios. Taip turėsite kotelį, už kurio galėsite laikyti, be to, lengvai uždėsite moliūgą tiesiai ant žvakės ar žibintuvėlio.“

Maža to, moteris sugalvojo, kaip moliūgo žibintui suteikti saldų aromatą. Aštuonių anūkų močiutė moliūgo vidų apibarstė cinamonu ir tuomet uždengė juo degančią žvakę.

Komentarų skiltyje vartotojai dalijosi savo mintimis ir nuostaba, o kai kurie netgi pareiškė, kad visas ankstesnis jų gyvenimas buvo melas.
„Pabaiga mane sukrėtė. Niekada nemačiau, kad moliūgas būtų skaptuojamas iš apačios. Genialu“, – rašė vienas žmogus.

Antrasis sušuko: „Šiandien supratau, kodėl visą gyvenimą man tai sekėsi taip sunkiai!“

Kitas pridūrė: „Dieve, aš jus myliu! Pastaruosius 40 metų viską dariau neteisingai!“

„Jaučiuosi taip, tarsi visą mano gyvenimą buvo meluojama, kad reikia pjauti viršų“, – praregėjęs jautėsi ketvirtas.

Dar vienas gerbėjas parašė: „Dieve mano, Babs, jūs NIEKADA nesiliaujate stebinti ir mokyti ko nors naujo bei įkvepiančio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją